CL-bucklan hemma!

Äntligen! Underbart!

Lite trist att Utd skulle behöva avgöra på straffar, det förtar liksom lite av känslan tycker jag, lider verkligen med Chelsea och Terry.

Fantastisk final, underhållande och otroligt spännande.

Hellsten, ni vet legenden, kör naahe en kvart in i andra och går och lägger sig. Jag och G försöker väcka honom när det blir straffsparksläggning, DH går upp på toa, lägger sig igen med ryggen mot TVn och mumlar irriterat: -"Straffar har man väl för fan sett förr!"

Då är han trots allt en inbiten fotbollsälskare och ett stort Utd fan. Eller a, han brukade va det i alla fall... Påminn gärna DH om den här grejen när ni träffar honom, fråga vad han gjorde när vi andra såg hur Utd plockade hem bucklan till Manchester.

Om en tid kommer alla glömt att Utd avgjorde påstraffar, det man kommer komma ihåg är att Utd vann. Och det är ju faktiskt det enda som räknas egentligen.

Glory, glory...

//P.

Kommentarer
Postat av: Niclas

Underbar känsla när det var klart igår! Men tråkigt att United inte kunde punktera matchen i sin underbara första halvlek. Och att Giggs lyckas träffa Terrys skalle när han har öppet mål är ett under. Men skönt det blev seger iaf! Ha det bra!

2008-05-22 @ 10:41:23
URL: http://nicbor.blogg.se/
Postat av: Toff

Fantastisk seger!! En perfekt avslutning på säsongen! Synd som sagt med straffarna, men skönt att det rätta laget vann! United kunde ha punkterat i första halvlek men valde att ge lite spänning åt finalen....precis som det ska vara! :D

2008-05-22 @ 14:26:52
Postat av: Anton

Märks att folk är väldigt enögda, om det var något lag som borde punkterat matchen under ordinarie tid så var det Chelsea (skall även nämna att jag inte hejar på något av lagen) som hade skott som satt överallt utom i mål, stolpe, ribbträffar...



Visst United var bra i första men dem var inte lika överlägsna i första som Chelsea var i andra, och därmed så skulle Chelsea vunnit tio av tio gånger om det vart boxning exempelvis.

2008-05-22 @ 21:07:18
Postat av: erik

varför säger folk 10 av 10.... då kan manlika gärna säga 1 av 1...finns det nån anledning till att man inte förkortar? normalt folk säger väl nåt i stil med alla gånger eller alltid eller nåt...

2008-05-22 @ 21:24:04
Postat av: Micke

Hur kan man säga att Chelsea var med överlägsna än United. Visst, Chelsea hade ett stolpskott i andra halvlek men United hade tre gyllene lägen att avgöra i första. Sen var det jämt skägg i förlängningen med en riktigt het chans var. Hade detta varit boxning hade inte Chelsea vunnit. Det gäller att skapa chanser och göra mål, inte hålla i bollen.



2008-05-22 @ 22:19:36
Postat av: kalle

Måste bara hålla med anton. Jag håller inte heller på nåt av lagen men chelsea var ju helt överlägsna. Kan väll inte varit så svårt att se??? Men det är väll så när man hejar på ett visst lag. Tur tur tur hade dom....

2008-05-22 @ 22:42:46
Postat av: Plogen

Här händer det grejer! Skoj! Man Utd hade första halvlek, Chelsea resten. Utd hade många fina lägen, Chelsea hade ännu fler. Fotboll är inte alltid rättvist och inte alltid en helt logisk sport.



Straffsparksläggning är ett lotteri, det handlar till viss del om att hålla nerverna under kontroll, men mest om tur. Jag är naturligtvis väldigt glad över att Utd vann, men jag säger absolut inte att de var mer värda en vinst än Chelsea, för det hade varit en lögn. Chelsea var precis lika mycket värda att vinna som Utd, om inte mer.



Det var hur som helst en fantastisk match, ovanligt öppet spel för att vara en stor final. Trevligt!

2008-05-22 @ 23:12:38
Postat av: Mr. H

Fan Bonkies!

Precis när det börjar hetta till här inne så summerar du det hela och på så vis dödar du ju hela konversationen.

Jag ska föröska göra ett tappert försök att väcka liv i den igen...

Var det någon som var värda att vinna så var det väl United.

Hade Drogba fått lyfta bucklan i Moskva igår hade jag fan slängt ut TV:n genom fönstret! Han är ett as. Hoppas vi slipper honom i världens bästa liga i forsättningen!

2008-05-22 @ 23:37:29
Postat av: Anton

Haha komiskt att läsa själv är mitt favorit lag Real Madrid som kanske inte har lyckats allt för bra i Europa men vann ligan.



Det komiska med allt är snacket om världens bästa liga hit eller dit och inte konstigt nog så kommer det upp till ytan att "alla" säger att den Engelska är bäst och det för att det var 2 engelska lag i finalen i CL.



Men konstigt nog är detta bara en sak som lyfts upp pga att det just var två engelska lag i finalen. varför skriver ingen något liknande då som exempelvis senast det begav sig med två lag från samma land i finalen, jo för att dem vet att deras ligor redan är bland de bästa i världen och inte orkar bry sig om att skriva det, men då det handlar om England så måste det tydligen skrivas och detta enbart pga att alla fanatiker till den ligan vet att den inte är den bästa, så för att försöka få det till något positivt så skriver dem så, menar dessutom hur bra går det får det Engelska landslaget nä precis inte så bra och vad pekar det på?



Skulle kunna sitta här och säga att den Italienska ligan är bäst för Italien vann VM, som är minst 10 ggr större än någon annan final men det gör jag inte och anledningen till det är att det inte funkar så, men då engelska fantaster inte vet med sig bättre så måste de skriva det bara för att försöka trösta sig med något som inte är sant, eller?

2008-05-23 @ 00:10:35
Postat av: Alex

Om några är heta på att framhålla sin liga så är det väl Serie A-fantasterna. Förra året va Serie A och Italiensk fotboll bäst. Supercup-guld, CL-guld, VM-guld. Men Serie A-fantasterna har ett klart mindervärdeskomplex gentemot PL-fantasterna då PL är mer poppis i Sverige och de känner att de ständigt måste hävda sig.



Tidigare var PL den roligaste ligan och Serie A den bästa. Men det skiftar från år till år, i år var PL överlägset både roligast och bäst, tre lag i CL-semi säger ju allt och finalen ännu mer. Engelsk fotboll suger i övrigt, titta på Engelska landslaget. PL är bäst pga sina utlänningar, men bäst är dom i år. Nästa år är kanske någon annan liga bättre, varför inte La Liga? Den som inte har någon åsikt i frågan är tråkig!



Hade Drogba inte varit ett as hade Chelsea vunnit straffsparksläggningen och hela finalen, Terry hade sluppit springa och halka, Drogba hade satt dit den. Men nu är han ju som skrivet ett as!

2008-05-23 @ 00:43:19
Postat av: olofsson

Varför blanda in landslagen i vilken liga som är bäst det är ju en jäkla skillnad, england tex. De funkar ju inte som ett lag men i klubblagen så är ju deras spelare överlägsna Lampard, Gerrard, Ferdinand, Terry. Premier league är världens bästa liga för att de flesta lagen är jämna och nästan alla kan slå alla. Så har det inte varit varken i Spanien eller Italien de senaste åren. Varför vill Eto´o och Zlatan har nämnt han vill till England nån dag varför? jo för det är den bästa ligan. På tal om Drogba nu är han ett as, en liten lavett visst är det riktigt dåligt men hallo. Vad är inte Zidane då som skalla Materazzi. Men det är det många som glömt

2008-05-23 @ 11:49:19
Postat av: Hans

"Skulle kunna sitta här och säga att den Italienska ligan är bäst för Italien vann VM, som är minst 10 ggr större än någon annan final men det gör jag inte..." Anton, Anton,... det gör du ju visst! Om du öppnar ditt inre för omvärlden kommer du också inse att det är i Premier Leauge världens attraktivaste foboll spelas. Jag skulle kunna säga så, som jag skrev i förra meningen, men jag gör inte det. Eller... Jo, det gjorde jag. För jag menar det.

2008-05-23 @ 13:26:23
URL: http://hylliesports.blogg.se/
Postat av: Persson

cupen" rel="nofollow">http://sv.wikipedia.org/wiki/Interkontinentalacupen

Frågan är hur bra Engelska lag är i världen.

Engelsk fotboll är världens bästa fotboll.... på ön.



2008-05-23 @ 13:54:06
Postat av: Åberg

Finns inget bättre än Serie A.

U.S Cittá di Palermo.

För att vara mer precis.

Forza Rosanero!

2008-05-23 @ 14:06:39
Postat av: Anton

Verkar inte vara någon idé att försöka snacka fotboll med förblindade personer...

2008-05-23 @ 17:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0