Äntligen!

Sperlingsholm-SBK 2-3 (2-0)
Målskyttar SBK: Johan Angvall, Atef Abou-Shakra, Peter Andersson

Denna gången var det SBKs tur att vända ett tvåmålsunderläge i paus. Redan efter 20 minuter stod det 2-0 till Sperling och många trodde säkert på ny förlust. Efter paus hände dock något, det var som att vända på en hand och plötsligt fungerade allt mycket bättre.

Pidda avgjorde matchen genom att trycka in Mike Österbys fina hörna i mål på riktigt Pidda-vis med en kraftfull skalle. En nöjd Cralle stod själv vid sidan av under matchen pga av sträckning, vikarierande Andreas Mattsson skötte sig med den äran i kassen. Viktigt och roligt för SBK med vinst.

I morgon är det kanske dags för ytterligare ett lag att ta första vinsten, då RGIF möter Hylte hemma på Björkvallen kl 19:00. Mikael Bjerke har äntligen kommit igång med träningen och kommer att vakta målet för första gången i A-laget för i år. Viktigt!