Tre matcher ikväll

Tre träningsmatcher av dignitet spelas ikväll. Ränneslöv tar emot LFK A på Björkvallens grus kl 18:30. Jättetuff match för RGIF då LFK ställer upp med starkast möjliga lag. RGIF har haft en del problem under försäsongen. Träningsintresset har inte varit på topp och det har varit olika uppställningar i varje match. Dessutom står man utan "riktig" målvakt då Thune går med skadat båtben och Mikael Bjerke vägrar träna innan gräset grönskar. Utespelaren Henrik Ragnarsson har varit snäll nog att stå i träningsmatcherna så här långt, tränare Tonne har själv vaktat målet under en match. RGIF har ett starkt lag att ställa på benen, men hur långt räcker det mot vältränade LFK?

KHFF möter Markaryd B på Kornhults grusplan kl 18:30. KHFF börjar få ordning på manskapet och ställer upp med starkast möjliga lag. Martin Berndtsson finns för första gången i år med i truppen. Nu fattas bara Markus Theander och Peter Åberg själv, sedan har KHFF alla som är aktuella för ett A-lag friska. Det ser imponerande starkt ut och jag tror att KHFF kommer att slå div. två laget Markaryds B-lag. Krille styr i backlinjen, Johan Nilsson, Jonte och Ola J kommer att regera på mitten och på topp kommer Nätterqvist gå lös.

Den tredje träningsmatchen spelas mellan Sverige och Brasilien på Emirates Stadium i London, matchstart kl 20:45. Sverige lär få det tufft mot de spelskickliga Brasilianarna, hoppas verkligen att sydamerikanerna går för fullt så att Sverige riktigt får bekänna färg. Upp till bevis för Stoor, S. Larsson och Rosenberg. Ikväll måste de visa att de är bra nog för landslaget, även mot tufft motstånd.

//P.

PS. Pga tekniska problem hos blogg.se kunde inte inlägget publiceras förrän nu. Det var färdigt kl 16. Resultaten kommer... DS.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0