LFK torskade

LFK gjorde en riktig plattmatch mot Värnamo och förlorade med 4-0. Motståndet sägs inte ha varit särskilt imponerande, de stora siffrorna berodde framförallt på LFKs usla insats. Också Walldia fick storstryk då de förlorade mot Oskarström med 6-1. BKW tog ledningen genom Daniel Nilsson, sedan var det dock OIS för hela slanten. LTIKs internmatch slutade med vinst för A-laget med 6-0. Målskyttar var Simon Vedin tre, Henrik Olsson, Fredrik Wersch och Johan Gustafsson.

B-laget stod emot riktigt bra under första halvlek, framförallt genom väldigt hårt jobb och bra positionsspel, framåt hade man dock ingenting. A-lagets insats har jag lite svårt att bedömma då jag framförallt koncentrerade mig på det av mig själv och Freddy Pettersson ledda B-laget. Simon Vedin imponerade såklart med sina tre mål (även om det sista är på gränsen till ett självmål). Bakåt så funkade det bra mellan mittbackarna Anders Kalin och Håkan Karlsson.

I B-laget fanns många spelare som gjorde det bra och flera spelare stärkte sina aktier. Anders Jönsson var som vanligt outröttllig och smällde på rejält i närkamperna, precis som Andreas Persson. Thomas Nilsson och Andreas Bladh visade båda två att de har mycket att ge, Oscar Gustafsson var rapp, men hade stora problem med underlaget. Douglas Mattsson skötte sig utmärkt från sin mittbacksposition och Tim Jensen imponerade med sin fina teknik så länge han orkade.
 
B-laget ska ha en stor eloge för sin insats då det faktiskt är ganska otacksamt att möta sitt eget A-lag. En stor eloge ska också domare Daniel Hansson ha då det kanske är ännu mer otacksamt att dömma sina egna vänner och lagkamrater. Daniel skötte det väldigt snyggt, det hettade till vid ett antal tillfällen, men Daniel var snabbt framme och avstyrde smågfruffen innan det hann mynna ut i något allvarligare. Det var ganska trevligt enligt mig att det var lite smågrinit mellan lagen på plan. Trots att det var en internmatch så blev det väldigt likt en "riktig" match på många sätt, saker som bidrog till detta var t.ex. olika omklädningsrum, riktig domare och matchställ. Trevligt att hela 30 man ur truppen kunde vara med i matchen. Nu ser vi framemot mötet med Ysby på långfredagen.

// P.

Kommentarer
Postat av: Örnia

Alltid roligt med folk som skriver om de ädla och lägre divisionerna. Keep On Rocking

MVH A

2008-03-21 @ 15:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0