Resultat & EM igång

YBK-KHFF 1-5
Målskytt YBK: Henrik Nilsson
Målskyttar KHFF: Henrik Fridberg 2, Martin Nilsson, Mattias Nätterqvist, Ola Jönsson (straff)

KHFF hade som väntat inga problem med YBK. I Fridberg har laget fått den forward och naturlige målskytt man tidigare saknat. Det är viktigt att ha en sådan kille längst fram och förmodligen kommer KHFFs spel bara att bli bättre och bättre med Fridberg i laget då han kan göra de "enkla" målen så att laget kan slappna av och spela ut.

Örnia-HIS 3-1
Målskytt HIS: Emil Hermansson


HIS stod för en av årets bättre insatser, Örnia blev trots det för svåra.

RGIF-Ginsten 1-5
Målskytt RGIF: Pierre Nilsson

Årets sämsta insats av Giffen. Det ser riktigt mörkt ut, det ska mycket till om det inte blir bottenstrid säsongen ut.

LFK-Annelund 3-1
Målskyttar LFK: Petter Gustafsson (straff), Karl Sjöström, Besart Mazreku

Hyperviktig vinst för LFK som nu får chansen att haka på lagen ovanför. Det nya spelsystemet föll väl ut och enligt personer på plats spelade LFK emellanåt riktigt bra. Kul!

Så är då äntligen EM igång, härligt! Inga oväntade resultat så här långt, jag tror dock att vi kommer att få någon skräll redan ikväll. Både Italien och Frankrike tar sig inte vidare från Grupp C, jag tror att det blir Italien och Holland, trots att Hollands försvar ser ganska tunt ut. Sätter dessutom upp ett varningens finger för Rumänien. Vilken grupp! Sveriges grupp är helt öppen, Sverige kan lika gärna ta hem hela gruppen som att komma sist. Det är inte alls givet att Spanien tar sig vidare.

Det kan dock kanske bli Spaniens år i år, de två största stjärnorna offensivt sätt i Fabregas och Torres spelar i världens bästa liga PL och har lyckats göra det på ett såpass bra sätt att de där rankas som två av de absolut bästa. Det kommer Spanien som normalt sätt brukar bestå av spelare endast från den inhemska ligan ha nytta av. Från början var min favorit till guldet Kroatien, sedan Eduardo skadades har jag dock blivit mer tveksam då laget utan honom saknar en naturlig målskytt. I LTIKs EM-tips har jag tippat Tyskland och det står fast så här långt in i turneringen, även om Portugal såg riktigt vassa ut.

Nationaldagen och helgen spenderades i Blades fina stuga vid Bolmen, belägen endast tjugo meter från vattnet. Där trivdes jag själv, brorsan, Conna, Hawk, Tjovve, Blade och hans kamrat Joppe alldeles utmärkt under två och en halv dag. Solande, badande, fiskande, vattenskidåkande och allmän trivsel stod på schemat. LTIKs föredetta andretränare Bengt Lindberg spenderade nationaldagens tillsammans med oss och han är verkligen en stämningshöjare på alla sätt. Tack för en trevlig helg Blade!

//P. 

Kommentarer
Postat av: Niclas

Vilken match Holland gör idag. Med det spelet de visade upp idag så tror jag att de kan gå hela vägen. Holland eller Tyskland tar nog guldet i år. Tror Spanien kommer få de tufft som vanligt i mästerskap och bli en flopp. Hur som helst är det roligt att EM är igång och imorgon blir en riktigt rolig kväll (förhoppningsvis). Ha det!

2008-06-09 @ 23:12:50
URL: http://nicbor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0