Resultat lördag

LFK-Ahlafors 0-3 (0-1)

LFK släppte snabbt in ett mål, efter detta tog man faktiskt över tillställningen, spelade bra fotboll och skapade mycket chanser. Ahlafors punkterade matchen mot slutet genom att göra två mål. LFK har nu nio poäng upp till kval och om du frågar mig är det nu kalkat.

LTIK-YBK 3-2 (0-0)
Målskyttar LTIK: Mattias Johansson, Emil Olsson, Simon Vedin
Målskyttar YBK: Dan Marcellus, Filip Bank

Ett pressat LTIK lyckades med nöd och näppe slå ett rumphugget och frenetiskt kämpande YBK. LTIK var klart bäst den första kvarten och chanserna radades upp, det kändes dock som att bollen inte ville in denna dag. Efterhand jämnades spelet ut. I den andra halvleken tar LTIK ledningen sedan Mattias Olofsson spelat fram Mattias Johansson som kallt sätter dit ettan. Ganska snart därefter kvitterar YBK efter tafatt försvarsspel från LTIKs sida. LTIK lyckas trots att bollen nästan vägrar gå in i nät att ta ledningen med 2-1 sedan Emil Olsson slaktat in bollen i mål. YBK kvitterar återigen, nu efter riktigt svag markering på hörna utav LTIKare. Med tre minuter kvar avgör Simon Vedin matchen till LTIKs fördel med ett distinkt vänsterskott förbi Niklas Nilsson i YBK-kassen.

Personligen är jag missnöjd med LTIKs spel, mot ett mer kvalitatift motstånd hade det här blivit däng. Spelet blir alltmer beroende av Anders Kallin, och visst ska det märkas när en så duktig spelare saknas, men inte hur mycket som helst. Avsluten måste bli bättre på många fötter, det finns chanser, men de slarvas bort. Jag är imponerad av YBK som saknar ett antal spelare och ställer upp med ett betydligt sämre lag på pappret än det vi mötte i våras, men nu tillskillnad från då kämpade samtliga som ett lag, dessutom är man effektiva, de gulsvarta skapade nog inte mer än fyra hyfsade chanser på hela matchen och trots det gjorde man två mål, jämför det med LTIKs usla facit. En rad unga killar fanns med på plan och fortsätter de att utvecklas kan det vara värt att ta något eller ett par hundår. På sikt kan YBK bli vinnare.

AIK-BKW 8-6
Målskyttar BKW: Jonas Nilsson 3, Patrik Åkesson, Daniel Nilsson, Magnus Johnsson

Inställningen hos vissa spelare är bedrövlig i BKW, redan efter 20 minuter har man 4-0 i röven. Att rävarna Lars Palmgren och Stefan Palmqvist är de två som får godkänt i laget tycker tränare Packi säger allt om BKWs insats i denna match.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bör det inte vara Niklas i YBK's kasse och inte LTIK's??

2008-08-02 @ 18:00:57
Postat av: eken

ja den haja jag till ¨på dessutom kanske d skulle vara ett ord? ,em plogen e gud åså kommer det alltid att vara... kul att mats inte fattade att fancluben var där i hans ära...

2008-08-02 @ 18:37:22
Postat av: Toff

Synd att mats inte la märke till sin fina fanclub ja! Visade sig ju vara 6 tjejer som åkt från alla möjliga ställen i sverige för att äntligen få sin ståtliga flickidol, Mats Johansson. Men men, ett tack fick de iaf tillslut av mats och jag tror dessa tjejer kommer minnas denna dag som en utav det bästa (Trots LTIKs kassa andra halvlek)...

2008-08-02 @ 18:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0