Resultat lördag

Annelund-LFK 1-2
Målskyttar LFK: Peter Joza, Göran Medjed

Det kanske finns hopp trots allt. Nu är det bara tre poäng upp till kval efter den hyperviktiga segern mot bottenkonkurrenten. Samtidigt försvinner nu två av de mer tongivande spelarna i Sebastian Hansson och Karl Sjöström, Besart Mazreku försvann redan efter förra matchen. Kan LFK rida ut det här är det såklart en bragd och då bör Mikael Gustavsson hedras. Väldigt mycket jobb återstår, men en seger betyder så mycket och kanske kan man tända på det här.

ISÖ-KHFF 4-3 (1-1)
Målskyttar KHFF: Henrik Fridberg, Ola Jönsson, Jonatan Jacobsson

Detta va väl onödigt! Spelarna kan inte gjort jobbet fullt ut! Laget ska inte behöva förlora. Försvarsspelet var naivt och passivt, samtidigt var de egna avsluten ofta dåliga och okoncentrerade. Tränare Åberg var sedan slutsignalen gått rasande, han hatar enligt egen utsago att förlora och spelarna fick säkert veta att de levde i omklädningsrummet efter matchen.

Samtidigt jätteimponerande Örnia! ISÖs insats bör inte förringas, trots att de saknade ett antal spelare bl a tre av fyra ordinarie i backlinjen och målvakten Johan Herton (tränare Thomas Alexandersson stod tydligen själv!) och dessutom ställde upp med spelare utan ett pass i benen sedan innan uppehållet, så visade de att man med kämpaanda och lite flyt faktiskt kan välta berg. Som sagt, jätteimponerande och stort grattis till att bli det första lag som slår nya KHFF i seriesammanhang. 

YBK-VBoIS 0-7
Målskyttar: Anders Gustavsson 3, Jesper Öhrn Nilsson 2, Håkan Pettersson, Johnny Olsson (straff)

YBK var uselt och gjorde sitt sämsta framträdande i serien så här långt. När man använder sig av så mycket unga spelare som YBK gör så får man räkna med att det går lite upp och ner. Förra veckan gjorde man en fin insats mot ett lag som är bättre än BoIS, nu klappade man igenom totalt. Nästa omgång är man kanske på nytt redo att göra en fin instats.

//P.

Kommentarer
Postat av: isö

så jävla skönt att kunna slå khff trots att vi saknade så många spelare! nu vet alla att dom inte är oslagbara iaf=)

2008-08-09 @ 16:03:37
Postat av: heiko

Jaha Örnia sätter fälleben för Kornult/Hishult jag trodde att det enda laget som möjligen kunde rubba dem var Knäred, härligt med idrott ibland...

2008-08-09 @ 17:02:17
Postat av: David

2-1 till LFK

2008-08-09 @ 18:28:06
Postat av: Tjovve

Tibor Joza i LFK?.....

2008-08-10 @ 11:34:52
Postat av: Anonym

Peter Joza ska det vara

2008-08-10 @ 11:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0