Resultat fredag

Tvåan:

LFK-Gunnilse 1-0 (0-0)
Målskytt: Mats Gustavsson

Stort! Att slå serieledarna trots att ett par av de bästa spelarna nu lämnat är en jätteprestation. I första halvlek var det inte mycket som fungerade, efter paus kom dock LFK ut som ett nytt lag. Johan Green kom in och blev en injektion. LFK hade en boll inne, men målet blev på något märkligt vis bortdömt. 

Mot slutet var det LFK som var bäst och i 87e minuten kunde Mats Gustavsson göra rättvisa 1-0 till Laholmarna. Bäst i LFK var nyutsedde lagkaptenen Robert Nilsson och fräne mittbacken Göran Medjed. Men hela laget visade härlig inställning och många förtjänar beröm för insatsen i andra halvlek. Eftersom att övriga resultat också går LFKs väg så börjar det ljusna. För två matcher sedan trodde jag att LFK var klara för trean, jag kanske får fel, hoppas det!

Fyran:

RGIF-HÅFF 3-4
Målskyttar RGIF: Magnus Nilsson, Sonny Nilsson, Daniel Hellsten

RGIF hade 2-0, man har dock inte det där lilla sista och verkligen ingen tur. HÅFF gick ikapp och om till 3-2, Hellsten glidtacklade in 3-3 och många trodde att i af en poäng var räddad. Men HÅFF tog ledningen pånytt mot slutet och vann drabbningen.

Femman:

GIF/VIF-OIS 1-1
Målskytt GIF/VIF: Mikael Johansson

OIS spelade bra fotboll med fint kortpassningsspel, GIF/VIF jobbade och slet som svin över hela banan och gjorde sig förtjänta av poängen. Bra gjort!

Sexan:

KIK-SIF 3-1 (0-0)
Målskyttar KIK: Peter Carlsson, Johan Jönsson, Jonathan Pettersson
Målskytt SIF: Kenneth Einarsson

SIF började bäst utan att skapa några farligheter, efterhand jämnades spelet ut, det var kortpassningsspel i högt tempo och snabba vändningar av spelet ifrån båda lagen, men farligheterna uteblev. I andra halvlek är KIK bättre än SIF, de gröna såg emellanåt ut att stå still i jämförelse med kvicka gulingar. Halvlekens stora dominant Peter Carlsson gjorde 1-0, innan Johan Jönsson på hörna efter en del tråckel tryckte in 2-0.

SIF lyckades reducera genom nyinbytte och comebackande Kenneth Einarsson på nick till 1-2. Närmre än så kom man ändå inte, Peter Carlsson hann upp en boll som Joel Lovén i SIF-kassen försökt rensa bort, och serverade anfallspartnern Jonathan Pettersson på guldfat och han nickade enkelt in avgörande 3-1.

Matchen var väldigt bra för att vara div sex och den är relativt jämn, KIKs kvickhet avgör och Peter Carlsson är den stora skillnaden lagen emellan. I första halvlek hade SIF ganska bra koll på Hinnerydarn, i den andra började han dock att röra sig på väldigt stora ytor och han blev mer svårfångad. 

Peter  är oerhört löpstark, snabb och svår att ta bollen ifrån, samtidigt kompletterar han sin anfallspartner Jonte på ett utmärkt sätt, de hittar varandra fint gång på gång, serien har knappast något annat anfallspar som trivs så bra ihop. Medan jag stirrar mig blind på Peter och Jonte så passar coach Klippfors på att hylla sina innermittfältare i Kalle Svensson och Markus Åkesson.

SIF då, ja laget är i af på pappret betydligt starkare än innan uppehållet, truppen har breddats och spetsats till, det finns absolut mer att få ut. Jim Gunnarson var klart godkänd i matchen, det andra nyförvärvet Markus Hultin kan dock betydligt bättre, han hade det tufft mot KIKs snabba spelare. Bäst i SIF var som vanligt försvararna Petter Johansson och Robert Cerwinski

ISÖ-BKW 0-1
Målskytt: Daniel Nilsson

Örnia lyckades inte konservera formen sedan förra helgen till denna och nu åkte man på däng mot en betydligt svagare motståndare. BKW var sugna på poäng redan mot LTIK och nu lyckades man få med sig hela tre ifrån Alevallen. Inte alls oväntat var det Daniel Nilsson som avgjorde matchen, han har en nivå extra i sig och sägs redan nu ha börjatt träna med LFKs div två gäng. Har den tuffa träningen månde givit resultat?

HIS-VBoIS 1-4
Målskytt HIS: Fredrik Gustavsson
Målskyttar BoIS: Johnny Olsson, Jesper Örn Nilsson, Johan Bengtsson, Håkan Pettersson

//P.

Kommentarer
Postat av: Lars-Gunnar Blom

här finns ett referat från matchen på alevallen.

2008-08-15 @ 22:40:18
URL: http://blogg.expressen.se/hallandsbloggen/
Postat av: Anonym

HIS - Våxtorp 1 - 4

2008-08-16 @ 00:31:11
Postat av: Hultin

Om spelarna var så snabba vet jag inte om jag håller med dig om plogen däremot att jag kan betydligt bättre och att man kan förvänta sig mycket mer av mig tycker jag att du har helt rätt i!!! Fortsätt skriva om fotbollen för det gör du jävligt bra alltid roligt att läsa när man märker att det är riktigt skrivet /Hultin

2008-08-16 @ 11:07:24
Postat av: NeboKungen

Heja Gif/Vif

2008-08-16 @ 14:15:01
Postat av: Jim

Får hålla med min mittfältskollega, uppskattar ditt engagemang för den lokala fotbollen, ännu lite mer nu när man är delaktig som spelare också.

Tycker du gör en klockren analys av matchen, det är deras kvickhet och löpstyrka utan boll som gör att det är de som får med sig 3 poäng. Tycker dock att vi med lite mer flyt hade varit värda 1 poäng. Verken jag eller Marcus förtjänar godkänt, Åkesson och Svensson dominerade oss stundtals. Men det kommer ditt kära Lilla Tjärby få lida av på lördag. Ses på lördag!

2008-08-16 @ 17:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0