Inför helgen

Fredag:

LFK-Gunnilse kl 19:00, Glänninge park

Ny viktig match för LFK, nu ställs man mot serieledarna med mycket kvicka och tekniska lirare med utländsk härkomst. Det blir en jättetuff uppgift såklart, inte minst då man måste omkomponera laget då Sebastian Hansson och Karl Sjöström nu följt Besart Mazreku ifrån klubben. Kalle ska precis som Bes flytta till USA, medan Seb börjar på polishögskola. Tunga avbräck naturligtvis, samtidigt får andra duktiga spelare chansen. Nytt anfallspar sägs bli Gustav sönerna Mats och Johan, intressant.

RGIF-HÅFF kl 19:00, Björkvallen

Kan RGIF göra en lika bra insats som mot Alet senast så har man pånytt chans på poäng. Visas samma inställning och försvarsspelet putsats till under veckan så kanske laget tar sin första trepoängare.

GIF/VIF-Oskarström kl 18:30, Hallaberg

Ingen lätt uppgift att at itu med för GIF/VIF, serietvåan OIS har inte tappat många poäng i årets upplaga av div fem och tänker nog inte göra så mot bottenlaget från Genevad-Veinge heller.

KIK-SIF kl 18:30, Lagavallen

Jätteintressant match mellan två formstarka lag. SIF har förstärkt med tunga pjäser, kommer de att fortsätta att dominera som sist eller blir det KIK med det kompetenta anfallsparet Jonathan Pettersson/Peter Carlsson som kommer att få briljera? Det återstår att se! Jag kan nog inte låta bli att åka och titta på denna drabbning, LFK och Johan får helt enkelt ursäkta.

HIS-VBoIS kl 18:30, Hasslövs IP

Precis som serien började med lätta matcher för BoIS, så har de lätta matcher också nu när det vänder. Blir det en ny 7-0 vinst månde?

IS Örnia-BKW kl 18:30, Alevallen

ISÖ svävar på mål(n) efter vinsten mot serieledarna förra helgen, ska de fortsätta att rida på en framgångsvåg eller ska BKW sätta käppar i hjulet? Walldianerna är säkert sugna på poäng efter den något snopna avslutningen på matchen mot LTIK sist.

Lördag:

Anderbergs IK-YBK kl 13:00, Sannarp

Ska YBK pånytt upp på slaktbänken, eller repar de mod efter debacklet i förra matchen och upprepar den fina insatsen mot LTIK i första omgången efter uppehållet?

LTIK-KHFF kl 14:00, L:a Tjärby IP

Två lag som kanske inte är lika bra som i våras?

LTIK har fler poäng efter två matcher på höstsäsongen än vad man hade på vårsäsongen, trots det har spelet inte fungerat på ett lika tillfredsställande vis. KHFF åkte högst oväntat på första nederlaget mot ett rumphugget ISÖ förra helgen och är kanske inte heller de i samma slag som innan uppehållet.

Matchen i våras var en jämn och högkvalitativ match som KHFF till sist rättvist lyckades vinna med 2-1. Blir det åter en jämn fight? LTIK är såklart revanschsuget efter förlusten i våras, KHFF är kanske ännu mer revanschsuget ändå efter förlusten förra helgen.

Det troliga är att KHFF kommer att starta i ett rasande tempo, för att sedan bara försöka att öka. Får man första målet tidigt kommer det att bli tungt för LTIK. Lyckas KHFF däremot inte få hål på LTIK och man kanske sedan får ett mål i baken, ja då är det helt plötsligt väldigt tungt för KHFF som då har stor press på sig.

Vid en ny förlust har KHFF farligt nära till KIK och LTIK på platserna bakom. KHFF är såklart favoriter, samtidigt är de nu ett jagat byte.

//P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0