Resultat fredag

RGIF-Slöinge 1-1
Målskytt RGIF: Anders Nilsson

Det var en dålig div fyra match som spelades på Björkavallen. Slöinge var betydligt sämre än förra året, varken bröderna Selander eller Johan Träff fanns med i laget. RGIF tycker jag är det något bättre laget, trots att de inte spelar särskilt bra. Avsaknade av influensa-sjuke Henrik Olsson var stor, han behöver vara med i matcherna, då man utan honom saknar spets och en naturlig målgörare. När nu inte Erik Lindström hade en av sina bättre dagar och då man valde att köra Daniel Hellsten som vänsterytter så saknades det kreativitet i framåt. Hellsten känner sig inte bekväm som vänsterytter, han ska vara vänsterback alternativt mittback.

Samtidigt ska de bästa spelarna vara med på plan och vänsterbacksspelande Daniel Paulisson tillhör ju också dem och då får Hellsten helt enkelt spela vänsterytter. Försvaret var RGIFs bästa lagdel, förutom ett par kommunikationsmissar så spelade hela linjen stabilt, med Johan Nilsson som den främste. Henrik Ragnarsson i kassen är modig och fotspelet är bra. Vid Slöinges mål är han dock ute och fladdrar och trots att han vid ett par tillfällen räddar RGIF så är det missarna som märks när man är målvakt, tyvärr. En premiär är alltid en premiär och nu är den avklarad för RGIF, Slöinge kommer man att slå ganska enkelt i returen, det är jag övertygad om.

GIF/VIF-Sperlingsholm 5-5
Målskyttar GIF/VIF: Johan Stråhle, Ulf  Wernersson, Markus Kjellsson 3

GIF/VIFs vänsterback Edwin Fagerholm rapporterar om en händelserik premiär med hela tio mål och tre utvisningar, varav en drabbade Sperling och två GIF/VIF. Mikael Johansson åkte ut redan efter 35 minuter sedan han plockat två gula, mot slutet blev också hattrick-man, Kjellsson utvisad. Matchen präglades av tufft spel och mycket närkamper.

Oskarström-SBK 2-0

Skogabys målvakt Cralle nöjer sig med att konstatera att OIS vinner helt rättvist. Samtidigt är det ett förmodat topplag SBK möter och man faller aldrig helt igenom, några brakförluster brukar inte drabba Skogaby BollKlubb.

KIK-HAIS 6-0
Målskyttar: Markus Åkesson, Joel Åkesson, William Sandberg, Kalle Svensson, Jonathan Pettersson 2

Klippfors berättar för mig att han tycker lite synd om killarna i Hasslöv, samtidigt säger han också att han förmodligen aldrig mött ett sämre lag på seniornivå. Vinsten var solklar och kunde blivit mycket större. Klippfors tycker dessutom att det är synd att Alf Svensson ska STÅ i backlinjen när det finns unga killar på bänken som kunde fått chansen istället.

Tyvärr så är det nog bara att konstatera att HAIS kommer att bli strykpojkar i årets div sex-serie. Man hade det tufft i gamla sjuan och då är det ganska klart att man får jätteproblem i nya sexan. KIK får naturligtvis en kanonstart i serien, samtidigt blir matchen ingen värdemätare överhuvudtaget.

//P.
 

Kommentarer
Postat av: LT

Gipskatten Klippfors kanske skulle nöja sig,med att ta ut laget i Kik och inte i Hasslöv?

2008-04-19 @ 11:22:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0