KIK & KHFF imponerade i DM

KHFF kunde på ett enkelt sätt avfärda Serbiska då man vann med 4-0 efter två mål från Mattias Nätterqvist och ett vardera från Jonathan Jacobsson och Björn Ottosson. Serbiska fick redan efter en halvtimme två spelare utvisade och matchen dog totalt, då KHFF redan hade ledningen med 3-0. KHFF tog sig också friheten, att genom Kristian Åkesson, bränna två straffar.

Knäreds IK slog imponerande nog ut div fyralaget Harplinge IK efter straffar. En mycket nöjd och glad Jonas Klippfors talar om stabilt spel från KIKs sida, samtidigt som han tycker att de har en del flyt. Notoriske målskytten Jonathan Pettersson gjorde KIKs spelmål. Stor hjälte i KIK blev nye målvakten Henrik Abrahamsson som satte en straff och dessutom räddade HIKs femte straff. KIKs övriga straffmål gjordes av: Jonathan Pettersson, Kalle Svensson, William Sandberg och Kristoffer Olsson. Faktum är att detta är det andra div fyralaget som KIK slår på kort tid, då man nyligen även vann över Råstorp/Timsfors. Lägg gärna märke till att detta div fyralag vann över KHFF för en liten tid sedan. KIK blir att räkna med i årets div sex serie!

BKW förlorade mot Centern i Lilla Tjärby. Centern var på intet sätt överlägsna, men BKW var inte riktigt heta och vassa framåt och kunde, trots att man hade spelövertag i andra halvlek, inte göra något mål. Jonas Nilsson, som är på skidsemester, saknades och utan honom känns BKW lite uddlösa. Det krävs nog att både han och Henrik "Hinken" Åkesson är med för att BKW ska ha den tyngd som krävs framåt.

Halmia U vann tämligen enkelt mot Hasslöv med hela 5-0, enligt rapporterna hade Hasslöv inget att hämta överhuvudtaget. Ett par resultat från HAIS tidigare matcher: VBoIS B-HAIS 0-4, Fredrik Gustafsson fyra mål, RGIF B-HAIS 4-2. 

LTIK slog Torup/Rydö med 1-0, sedan Emil Olsson gjort målet på nick efter fint förarbete från Anders Kallin och Mattias Olofsson. Torup var oerhört tunga och jobbiga att möta, LTIK var dock stabila och skapade fler heta målchanser än motståndarna. LTIKs mål gjordes i den första halvleken, och det var relativt orättvist då Torup var de som hade kontroll på händelserna ute på plan. I andra halvlek var Torup för att skapa framåt, tvungna att öppna sig bakåt och detta tog LTIK till vara på genom att skapa ett antal farligheter, som dock inte resulterade i något mål. I övrigt var det inte mycket att skriva hem om då den lilla, hoppiga och tungsprungna planen inte tillät något av lagen att spela boll, det blev mest fysisk fotboll och mycket sparka spring.

Mattias Olofsson kvitterar ut högt betyg för sin insats som högerback. Olof blandade och gav en del, det mesta gjorde han dock bra på den ovana positionen, och det är naturligtvis bra att det finns flera alternativ på de olika positionerna. Anders Kallin får också högt betyg, väldigt stabil insats, kryddad med några fina individuella prestationer. Det känns kanon att ha en så duktig fotbollsspelare i laget. I övrigt utmärker sig ingen, alla gör dock en bra arbetsinsats. Domaren var otroligt nog densamma som i träningskampen mot GIF/VIF, hans insats då var direkt usel. Nu när det vankades tävlingsmatch så verkade han dock ta sin uppgift på större allvar och han dömde också på ett stabilt sätt hela matchen. Inget att klaga på där inte, bra! 

//P.

Kommentarer
Postat av: Håkan

Liten Rättelse Bonkis! Efter fint förarbete av Kallin och Olof? Min frispark till Kallin eller?

2008-04-09 @ 09:04:57
Postat av: Eken & Bladh

jag skulle oxå villja påstå att det fina förarbetet bör ges helt åt däckarn då han räddar in en alldeles för lång frispark??

2008-04-09 @ 11:30:17
Postat av: Mr P

Nä, nä... Ni har fel alla tre.

2008-04-09 @ 12:33:48
Postat av: Tjovve

Jag håller med Eken & Bladh!
Däckan räddade Håkans usla frispark.
Sen lyckades han skjuta en skotträdd Emil Olsson i huvudet!
Det är ett härligt klassmål!

2008-04-09 @ 18:30:21
Postat av: ?

Vem e de som har fel,undrar vän av ordning!!!!!!!!

2008-04-09 @ 20:48:01
Postat av: EKEN

ja jag e oxå lite nyfiken påvad som är rätt å fel här?

2008-04-09 @ 22:51:01
Postat av: Conny

Ni har förstås alla fel som vanligt. Er enda möjlighet att undvika att göra fler fel i framtiden är att aldrig göra något igen. Så vi får väl helt enkelt vänja oss vid att det mesta här i livet är fel.

2008-04-09 @ 23:34:47
Postat av: Olofsson

Kan härmed förklara hur det gick till. Plogen har rätt att jag slog en lång frispark på däckans huvud från min högerbacks plats, som han inte kunde missa nicka in till Emil som i sin tur inte hann dra undan huvudet. Håkan du slog dock nog andra frisparkar som var hyfsade :P

2008-04-10 @ 10:41:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0