GIF/VIF fick sin revansch

Skrivglädjen är väl inte på topp direkt. Alla mina lag förlorade i helgen, åker nu dessutom Utd på pumpen mot The Gunners så lägger jag fan ner...

GIF/VIF slog mitt LTIK på ett ganska lerigt Hallaberg. Det märktes direkt att GIF/VIF var mer taggat än LTIK, jag tror att de ville visa att de inte är så dåliga som de var förra helgen. Det kändes som att LTIK hade lite svårt att ställa om till träningsmatch igen efter DM-matchen i tisdags, tändningen var inte direkt på topp. Uffe Wernersson som spelade libero sist, hade nu satt sig själv som forward, då Johan Svensson var tillbaka i backlinjen. Uffe tillför så klart en hel del där framme i banan med sin rutin och sitt spelsinne. GIF/VIF styr matchen den första halvtimmen och kan också göra 1-0 genom Andy Hansen, som från nära håll placerar in bollen så nära krysset man kan komma. Sista kvarten i första spelar LTIK upp sig något och matchen jämnas ut.

GIF/VIF fortsätter att vara det något mer spelförande laget i andra halvlek, som dock blir betydligt jämnare än den första. GIF/VIF skapar ett par farliga chanser bl.a genom Dennis Andreasson. LTIK har ett skott i ribban av Andreas Bladh och Dan Boson i hemmakassen gör en fin enhandsräddning på Emil Olssons avslut. 1-0 till GIF/VIF känns ganska rättvist, även om 1-1 nog också hade kunnat kännts rätt ok för båda lagen. Varken LTIK eller GIF/VIF spelar särskilt bra, det blir mycket kamp på den leriga planen, det är dock GIF/VIF som har ett par snygga kombinationer och målet är vackert. Man skapar också någon målchans mer än LTIK. Bla tvingas Jonas Nilsson i LTIK-kassen till en fin räddning strax innan 1-0 målet.

I GIF/VIF gör redan nämnde Wernersson en bra insats, också nämnde Svensson där bak är riktigt bra. Plus även till Dan Boson i målet. I LTIK är Emil Olsson bäst, han oroar ofta på helt egen hand GIF/VIF-försvaret. Håkan Karlsson styr som vanligt nuförtiden laget med gott snack hela matchen och Erik Westerlund tar kampen mot Wernersson på ett bra sätt. Anders Kallin var något okoncentrerad i första och gjorde väl inte direkt en av sina bättre halvlekar. I andra när han får komma in på mitten funkar det dock bättre och han kan styra och ställa lite som han vill. En sak bara Kallin, det här är inte Allsvenskan, inte Junior-Allsvenskan, inte ens Trean. Vi spelar i Sexan och där smäller det, domarna tillåter ofta mycket och vi gillar det! Så spela tills domaren blåser! Plus även till LTIKs målvakt Jonas Nilsson. I övrigt är det lite lojt och slarvigt hos de flesta av LTIK-spelarna, jag förväntar mig mig att samtliga fokuserar på ett helt annat sätt i seriepremiären.

KHFF van enkelt mot Wisseltofta med 5-2, efter hattrick från Mikael Ahlm och två mål av Mattias Nätterqvist. SBK och KIK spelade 0-0. SIF vann mot Östra Ljungby med 3-2, målskyttar för SIF var Lasse Johansson, Pontus Johansson och Kenneth Einarsson. Ysby spelade 1-1 mot Getinge sedan Patrik Dahlgren slagit in en straff. Ett sargat BKW vann över Alets B-lag med 3-2 efter två mål av Manfred Walldén och ett av Kenan Ramadani. Ränneslöv fick 2-2 mot Rössjöholm sedan Stefan Rådlund och Erik Lindström gjort varsitt mål.

LFK åkte på stryk mot bottentippade Fässberg med 1-0 i en usel div två match. LFK var riktigt dåliga, Fässberg va ännu sämre och matchen sög. LFK kommer inte att möta ett sämre lag i år och man kan ställa in sig på  ytterligare ett år i träsket om man fortsätter så här. Usch!

HBK åkte också på stryk, man förlorade mot Djurgården borta. Anfallsspelet var obefintligt i första halvlek från HBKs sida. Det blev dock bättre i andra och man borde fått med sig en pinne sedan DIF tidigt backat hem och HBK tillåtits trycka på och skapa ett antal chanser. Anselmo gjorde HBKs mål och det var också han som var bäst i laget. Kul!

Utd vann! Jag fortsätter alltså att blogga... /P.

Kommentarer
Postat av: Sir A.

Glory,Glory............

2008-04-13 @ 20:49:13
Postat av: EKEN

vill inte verka otrevlig eller nåt... tänkte bara komma min åsikt... den här gången förstår jag inte alls dina kommentarer. kan hålla med om att d va en ganska d¨ålig match å att gifvif var mer taggade... i övrigt förstår jag inte alls din kritik...

2008-04-13 @ 21:06:49
Postat av: Toff

Underbart med Unitedseger! :D

Angående vår match är jag nog beredd att hålla med eken..men alltid lika kul och inspirerande att läsa dina ord plogen! :)

2008-04-13 @ 23:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0