Äntligen!!!

Äntligen kan jag uppdatera igen, har jobbat på texter sedan i lördags och hade allt klart igår. Inte förrän nu kan jag delge dig mina texter. Det blir en himla massa läsande då inlägget är väldigt lååångt. Blogg.se har försökt att byta plattform, det visade sig dock att den nya plattformen var sämre än den gamla, så man bytte tillbaka igen. Därför har ingen bloggare på blogg.se kunnat logga in på över två dygn. Briljant!

LTIKs träningsläger

LTIK har under helgen som varit haft träningsläger på hemmaplan. Ett mycket lyckat och trevligt sådant. Vi drog igång under fredagen med två pass. Först ett pass tidigt på eftermiddagen i Veingehallen och sedan ett ute på IPs gräs. 19 spelare deltog under det första passet och på det andra deltog 25 man. I spelmomentet på träningarna tilldelades spelarna poäng efter vunna och oavgjorda matcher, dessa poäng räknades sedan ihop efter lördagens pass och vi fick fram en vinnare, som jag väntar lite med att avslöja. Lördagen började med ett pass för A-laget på morgonen på IP under tränare Mats ledning. Medan B-laget körde ett lite hårdare pass inomhus i Veinge under min ledning. Totalt deltog 30 man under lördagspassen, imponerande! Efter fika var det dags för match mot YBK för A-laget, medan övriga spelare fick fritt att följa matchen om de ville, eller bara åka hem och vila inför eftermiddagens begivenheter om de så ville.

Efter matchen mot YBK samlades samtliga i truppen vid Lagagården för en 5kamp. Kampen inleddes med pingis, grenen vanns av Freddy Pettersson, med Mattias Olofsson som god tvåa, tredje platsen delades mellan Anders Kallin och Andreas Persson. Efter denna deltävling fortsatte 5kampen med luftgevärsskytte, här var Emil Olsson allra skickligast, även dart och poker ingick i 5kampen, som blev en 4kamp då boulen fick ställas i pga tidsbrist och kasst väder. Anders Kallin vann darten och Andreas Bladh rodde hem pokern.  Anders Kallin var också den som slutligen fick mest poäng totalt i 5kampen. Grattis! Mest poäng efter spelövningarna på träningarna hade Anders Jönsson och Kristoffer Nilsson, de delade helt rättvist också på priset. Grattis! På kvällen var det sedan dags för fest, mat, dryck och sång. Jag vill passa på att tacka Mats för den trevliga 5kampen, och jag vill även tacka festkommittén för god mat och bra planering. Bra jobbat grabbar!


YBK-LTIK 1-2 (0-2)

Sedan var det då matchen ja... Jag blev inte direkt lyrisk över det spel som LTIKarna presterade i matchen. Visst alla hade några tunga pass i benen pga träningslägret, många kände sig trötta i benen redan under uppvärmningen, flera stycken kände sig lite krassliga och ett par hade precis börjat träna igen efter sjukdom. Men vi måste trots allt prestera bättre än vi gör, vi måste fungera bättre som lag, jobba hårdare för varandra, vissa bättre inställning och ta fram vinnarskallarna. Första halvlek var godkänd från vår sida, men det finns hur mycket som helst till att ta av. Det fanns en del snygga kombinationer och vi skall leda med ett par mål mer än vad vi gör i paus, men vi slarvar lite mycket. Målen i första halvlek, som slutade med 2-0 vinst till LTIK, gjordes av Simon Vedin på nick efter en frispark och Kristoffer Nilson, som via Mikael Dahlgrens huvud sköt in tvåan, även detta på frispark.
 
Vid läge 0-2 fick Johan Gustafsson en utmärkt chans att punktera matchen sedan han kört fem man och kommit helt fri mot mål. Johan valde dock att försöka tunnla Jonas Bergman i YBK-målet, naturligtvis gick inte den rutinerade utespelaren Bergman på detta försök och målet uteblev. Här var YBKarna nära att ge upp matchen, bl.a. så såg det nästan ut som om mittbacken Dallas var på väg av plan sedan Johan kommit fri mot Bergman. Men då målet uteblev orkade YBK streta vidare. Ysby hade i princip ingenting i första, de få anfallen man hade slet gamle LTIK-legendaren Peter Ottosson fram, vid ett tillfälle höll det också på att resultera i mål, men Blehrim Rrahmani sköt från nära håll rakt på Jonas Nilsson i LTIK-kassen.


Efter paus kom LTIK ut med helt fel inställning och hade det velat sig illa så kunde YBK lika gärna vunnit matchen. Få spelare på de offensiva positionerna var intresserade av att jobba hem, samtidigt klarade man inte att fästa bollen på YBKs planhalva och LTIKs backlinje hamnade i princip under konstant press. J. Bergman bytte plats med forwarden Blehrim Rramani, som ställde sig i mål. Med Bergman där framme fick YBK en forward som kunde hålla i bollen och man blev både tyngre och spetsigare. Bergman vållade konstant problem hos LTIK-försvararna.

Tillsist orkade inte LTIK stå emot längre och Bergman kunde helt otagbart för Jonas Nilsson trycka in 1-2 till YBK med pannan. YBK fortsatte av ren inspiration att trycka på och hade det funnits någon rättvisa i världen så skulle de också fått göra ett mål till, för en pinne var de absolut värda efter sin andra halvlek då man bl.a. hade två stolpträffar och en solklar straff att hämta ut. Ola Nilsson hann inte med den gode Bergman och tvingades att dra honom i tröjan, det var nog bara domaren på hela Munkavallen som inte uppfattade vad som hände. Att LTIK skulle punkterat matchen i första är en helt annan sak. LTIKs bästa chans i andra halvlek skapade Henrik Olsson, istället för att skjuta i burgaveln ur lite dålig vinkel skulle han dock ha spelat en framåtrusande Johan Gustafsson som kom helt ren mot mål i boxen.


YBKs insats över lag tycker jag är bra. LTIK är överlägsna i första halvlek, men YBKarna viker inte ner sig och man spelar tufft, ibland på gränsen till fult, men helt efter sina förutsättningar. I Bergman har man DEN spelaren som inte LTIK har. En tung forward som är duktig på att hålla i boll. Mikael "Dallas" Dahlgren är en väldigt duktig fotbollsspelare, om än extremt gnällig, ta smällar som du ger smällar för fan, och i par med Anton Svensson har YBK ett bra mittbackspar, Richard Frankland är också riktigt bra på mitten, där även Robin Einarsson springer mycket. Peter Ottosson är trots sin ålder en framträdande figur i matchen, han jobbar väldigt hårt och i första så är det Otto det händer saker kring. YBK har också sparkapital i hyfsade Anton Benson och Martin Månsson, som inte var med på plan, dessutom saknade man de rutinerade Patrik Dahlgren, Niklas Nilsson och Magnus Bergman vid matchen. Så det finns mer att ta av, även i YBK.


Mitt LTIK känns extremt svajigt och ojämnt. Efter KHFF är det vi som har det starkaste laget på pappret, offensivt sett. Men så länge vi inte får ihop det som lag så spelar det inte så stor roll då det känns som att alla andra lag, verkar fungera bättre just som lag. Har LTIK en bra dag så kan vi mycket väl vinna över KHFF, har vi en lite sämre dag så kan vi fanimej förlora med ett par bollar mot Hasslöv. Nu har LTIKs A-lag mött i tur och ordning Glommen, Skogaby, sitt eget B-lag och Ysby. Alla de här lagen har backat hem och försvarat sig bra, kämpat, jobbat och slitit, alla lagen har dessutom låtit LTIK vara spelförande, åtminstone i första halvlek. Det ska bli mycket intressant att se hur väl spelet kommer att fungera när vi möter div fem gänget GIF/VIF på lördag. GIF/VIF är precis som LTIK ett spelande lag, och de vill nog gärna hålla i taktpinnen från början till slut. Som sagt, ska bli spännande att se hur det kommer att funka.


Ris och ros till LTIK-spelarna efter mötet.

Spelarkritik i LTIK efter matchen mot YBK, några kommer att få smaka på lite skit för gamla synder också. Jag ska klargöra innan jag börjar kritisera, för er läsare, att jag inte anser mig själv vara en bättre fotbollsspelare än någon av de jag bedömer. Undrar om man vågar visa sig på träningen på tisdag efter det här, tur att man är skadad... Nä då, så farligt är det inte!


Jonas Nilsson, har efter ett par års uppehåll kommit tillbaka till fotbollen i LTIK. Förr kunde Jonna bete sig extremt barnsligt och trots att han var äldst i laget och mest rutinerad, var han den som ofta vek sig först när det gick mot oss. I medgång kunde Jonna vara hur bra som helst, medan han i motgång ofta sänkte oss ännu mer. Nu har Jonna fått en annan distans till fotbollen och lilla Ebba där hemma har säkert en hel del att göra med det. Han känns både stabilare och tryggare och framförallt så tycker han att det är kul att spela fotboll igen. Ibland undrar jag om det verkligen är samma Jonna som slutade, då han nuförtiden till och med kan ta på sig ett mål då och då. Mot YBK var Jonna felfri och i andra halvlek var det bara han som räddade oss från en förlust.


Kristoffer Nilsson, Toff var som vanligt felfri som vänsterback i första halvlek, även om han själv tyckte att han hade det jobbigare än vanligt. Han är oerhört svårpasserad och väldigt säker och vårdad i spelet med boll, dessutom alltid löpvillig. I andra halvlek då Toff kom upp som vänsterytter gör han i princip inga fel heller. Styrkorna offensivt är framförallt löpningarna han kommer i, då han öppnar upp för sina lagkamrater. Med bollen som vänsterytter blir det lite Daniel Andersson-varning på honom. Han spelar hela tiden det enklaste alternativet och vågar inte någonting framåt. Det borde han göra för han är duktig med boll och snabb.


Jim Nilsson, har haft problem med allvarlig sjukdom och det är inte säkert att han kommer tillbaka i det slag han var i innan den. Jim har levt på sin kondition och sin enorma spänst under sin karriär. Orken är försvunnen i och med det som varit, spänsten finns där, även om den inte riktigt är vad den varit. Jim var tidigare kommunens i särklass bäste huvudspelare pga sin enorma spänst. Jag glömmer aldrig när Jim i en match mot Ränneslöv gick upp i en nickduell mot Linus Karlsson och kom för högt upp och istället fick plocka ner bollen på bröstet bakom den upphoppande Karlsson. Jim gör förövrigt sin bästa match för säsongen mot YBK. Som mittback behöver han inte springa lika mycket som på sin vanliga position på mitten. Vid YBKs mål chansar Jim på att han ska komma före Bergman, men missbedömer situationen en aning. Förutom baklängesmålet gör Jim i princip inga fel i matchen.


Håkan Karlsson, var tidigare lagets största fjant och kunde komma med idiotiska och barnsliga uttalanden som: bara jag får spela forward så skiter jag i om vi vinner eller förlorar, får jag bara spela back i A-laget så spelar jag hellre på en offensiv position i B-laget. Det har dock Håkan nu lagt bakom sig och han har verkligen hittat hem i sin roll som mittback. Jag har alltid hållit Håkan som en av de främsta fotbollsspelarna i laget. Han har inga svagheter egentligen, stor, stark, snabb, bra teknik, tvåfotad, duktig huvudspelare. Problemet när han spelat på offensiva positioner har ofta varit att han löpt helt fel och och på så sätt försvann helt ur matchbilden. Som offensiv spelare har Håkan hittills varit ganska så medioker, som mittback kan han bli bäst. Mot YBK så var Håkan den enda som riktigt orkade hålla Bergman stången och när han fick gå ut och vila förlorade vi också andra halvlek. Håkan är enligt mig och analytikern Per Vedin, LTIKs viktigaste spelare i år. Håkan är ingen fjant längre, han är en ledare och jag vill inte vara utan honom i en enda match under säsongen.


Conny Strömberg, plågades under matchen av sin svåra förkylning och de sedvanliga löpningarna kom inte på samma sätt som de brukar göra. Samarbetet med Johan Gustafsson var ok i första halvlek. Men hur mycket påverkade förkylningen Connys bedrövliga passnings och mottagningsspel i matchen? Han har väldigt få svagheter som fotbollsspelare och är också den av alla i truppen som har högst lägsta nivå. Conny gör inga dåliga matcher och han är alltid en av dem som tar ut sig allra mest och som jobbar hårdast. Blir ibland dock lite väl slarvig då han underskattar sin motståndares kvalitéer medan han överskattar sina egna. Conny är dessutom lite av en Dr Jekyll och Mr Hyde då han utanför planen förmodligen är en av de lugnare spelarna i truppen, det ska mycket till innan Conny brusar upp för något. På planen däremot är han en av de allra gapigaste och det är inte alltid så trevliga saker som kommer från hans bröhacka. Conny är trots det en av de få ledarna vi har i laget, som verkligen manar och pushar på sina lagkamrater.


Fredrik Wersch, förmodligen den största talang, tillsammans med Fredrik Blixt och kanske någon till, som jag spelat med. Här har ni killen som tackat nej till Hallandslaget i både fotboll och handboll. Snabbheten, styrkan och balansen i kombination gör Wersch i princip ostoppbar. Ofta ses spelare både på match och träning vilt fäktandes och sparkandes försöka få fatt på Wersch när han kommer springandes med bollen, är han på det humöret så tar ingen den förrän den ligger i motståndarkassen. Wersch ska dock hela tiden söka sig in i tre, fyra motståndare för att få ta och ge smällar istället för att söka sig ut på ytor där han kan utnyttja sin styrka på bästa sätt. Sedan är det det här med konditionen - krampen och viljan. I mötet mot YBK fick han kramp redan efter 35 minuter och det är inte första gången, strax efter det fick han också gå ut och vi tappade mycket av vårt anfallsspel. Hade jag inte haft min skada och gått direkt ut på plan nu så hade jag för fan haft bättre kondition. Under all kritik! Han borde låta bli att hela tiden söka upp närkamper, även om han nästan alltid vinner dem eller får frispark med sig så måste det ta något fruktansvärt på krafterna. Sedan är det då viljan och inställningen. Den är helt klart bättre än förra året och ibland när han är på rätt humör är den riktigt bra. Toff var nöjd med hur Wersch skötte sina defensiva uppgifter mot YBK. Wersch har dock en tendens att vara alldeles för lat när det gäller det defensiva arbetet, och även om jag inte tycker att han ska fokusera alltför mycket på defensiven så måste det bli bättre.


Mattias Johansson, påminner mig och flera andra med mig väldigt mycket om Fredrik Nordstrand. Tjovve tillhörde inte direkt de mer framträdande spelarna när han som liten spelade boll, Tjovve var faktiskt ganska usel. Sedan han gjorde lumpen hände dock något och helt plötsligt var han en maskin som orkade springa hur mycket som helst. I och med detta fick han också helt plötsligt mer tid på sig och stadigt började spelet med boll förbättras, medan satsningarna i närkampsspelet redan från början fanns där. Tjovve är fortfarande en av de som löper mest och som visar vägen med inställningen och spelet med boll förbättras hela tiden. Nordstrand tillhörde när jag kom upp i LTIKs seniortrupp en av de sämre spelarna, Tjovve är redan bättre än vad Nordstrand var då (truppen var dock betydligt jämnare då än vad den är nu). Löpstyrkan, viljan och inställningen gjorde dock att Nordstrand fortsatte att utvecklas hela tiden, trots en ganska hög ålder. I LTIKs bästa lag genom tiderna som spelade oss upp i fyran spelade Nordstrand mittback och han tillhörde en av förgrundsfigurerna. De sista åren blev han en av våra allra viktigaste spelare, bollbehandlingen blev konstant bättre och med den rutin som kom med åren så blev fräne Nordstrand en mardröm för forwardsen i motståndarlagen. Med åren kommer också Tjovve såklart att få en massa rutin och fortsätter han att utvecklas så tror jag att han kommer att vara som bäst när han är i trettioårsåldern. Precis som Nordstrand, fast snäppet bättre. I år kommer Tjovve troligen att bli en komplementspelare som kommer att spela de flesta matcherna, men nästan alltid där det saknas någon och därigenom också på olika positioner. I B-laget är Tjovve för bra, men i A-laget finns det nog just nu andra som går före. Mot YBK var Tjovve en av de som visade vägen i första halvlek, han var etta på i princip varje boll på det inre mittfältet. I andra halvlek blev han placerad som vänsterback, där känner sig Tjovve inte naturlig och det är han inte heller.


Erik Westerlund, har överraskat väldigt positivt på mig, är lite seg i benen men har i övrigt det mesta. Framförallt är han stenhård i närkampsspelet och visar stor vinnarskalle på plan. Han har dessutom väldigt bra tillslag på bollen, han har visat prov på fin teknik och är en riktig stämningshöjare. Mot YBK orkade han inte till någon reda pga en efterhängsen förkylning och ersattes av Ola Nilsson så snart han värmt upp. Jag vill alltid ha Eken på plan!


Johan Gustafsson, snabb, hal som en ål, bra tillslag och härlig teknik. Måste naturligtvis göra mål i friläget mot YBK, i en seriematch hoppas jag att avslutet rullat in längs ena stolproten. Samtidigt, hade han gjort mål på en tunnel där, hade det varit årets mål på Munkavallen. Johan har precis som Wersch och Simon Vedin en tendens att bli för lat i det defensiva arbetet. När han i andra halvlek blev inflyttad på det inre mittfältet stannade han ofta kvar högt upp i plan som en tredje forward medan försvaret fick slita hund. Johan är två år äldre än Wersch och Vedin och han har rutin från div två spel. Jag kräver mer ansvar från Johan! Jag har från början sagt att han inte på något sätt kommer att dominera varje match från början till slut för oss, han kommer dock att avgöra många matcher på egen hand till vår fördel. Lite hårdare jobb vill jag dock ha! Sedan kan man trots att man är lagets skickligaste spelare med boll, lite oftare släppa den på ett eller två tillslag, fotboll är en lagsport!


Emil Olsson, jobbar, kämpar och sliter. Erkänner själv att han har lite problem med de offensiva löpningarna då LTIK och Våxtorp inte alls spelar på samma sätt, efterhand kommer dock Emil att hitta rätt också i LTIK och då kommer han att göra ännu mer mål än vad han gjorde i BoIS. Mot YBK hade han lite problem i mottagningarna och vi fick svårt att fästa bollen på offensiv planhalva. Emil är den naturliga målskytten i laget och jag vill se honom komma till fler lägen och jag vill se mål, framförallt enkla mål. I övrigt är Emil alltid härlig att höra med sitt positiva snack. Emil höjer stämningen på alla plan.


Simon Vedin, har växt sedan förra året och har förbättrat det mesta. Simon lyssnar och tar till sig på ett annat sätt än vad Wersch gör och det kommer han att ha mycket nytta av. Simon har haft en ganska bekväm resa sedan barnsben vad det gäller fotboll då han alltid på ett väldigt bekvämt sätt har umgåtts med bollen. Simon är den i laget som tillsammans med Johan Gustavsson och Ola Nilsson har bäst teknik. Pga detta är han inte riktigt van att behöva ta i på ett sätt som en spelare med mindre talang måste göra och även om Simon arbetar hårdare nu än vad han gjorde förra året så kan det defensiva arbetet bli bättre. Dessutom måste han sluta att hänga med huvudet så fort han själv eller laget åker på en motgång. Upp med huvudet, bit ihop och jobba ännu hårdare. Simon har helt avgörande kvalitéer som fotbollsspelare och jag tycker att han levererar, däremellan så måste det dock hända mer.


Ola Nilsson, äldst i laget efter målvakt Jonna, har alltid varit briljant med bollen, tidigare ytter, men med ålderns rätt är orken och snabbheten inte densamma. Därför trivs han numera bäst på innermittfältet. På tal om ork så säger han själv att den är bättre än vad den varit de senaste säsongerna och det tycker jag mig också se, framförallt så åker den förrädiska högerarmen inte upp jämnt och ständigt pga av att Ola är för trött och hela tiden försöker ställa offside. Ola kan ha en tendens att ha en lite negativ ton i snacket på plan, han vill dock väl och det är ofta i egen frustration som det negativa snacket får sin början. Jag tycker dock att lite av det negativa försvunnit till i år och kanske beror det på den något bättre orken, jag tror dessutom att Ola tycker att det är roligare att spela boll än på länge. Ola var bra som innermittfältare i första halvlek mot YBK, i andra halvlek spelade han mittback och hade problem med Bergman, bl.a. så skulle han haft en straff mot sig så han drog YBK-forwarden i tröjan. Ola hade behövts på mitten i andra halvlek med sitt stoiska lugn och sin förmåga att på ett bekvämt sätt hålla i bollen.


Henrik Olsson, är den spelare som överraskat mest positivt på mig av nyförvärven. Henke jobbar oerhört hårt och han har gjort en hel del mål då han är kylig när han får sina lägen. Mot YBK höjde jag bara rösten vid ett tillfälle och det var när Henke kom fri mot mål i andra halvlek vid ställningen 1-2. Han kom lite ur vinkel, men valde trots att Johan kom fri i boxen att avsluta själv i burgaveln. Jag blev fullständigt vansinnig och gick bärsärk utanför plan. Henke påstår att han inte såg Johan. Splitvision och spelförståelse någon? Jag blev naturligtvis inte särskilt arg på Henke, det var bara det att läget var så prekärt och ett mål där hade gjort mycket. Annars förtjänar Henke ingen utskällning för sin insats, han försökte när han kom in att hålla i bollen så att laget skulle få andas lite, och det lyckades han mycket bättre med än storebror Emil.


Andreas Bladh, Tim Jensen och Johan Andersson spelade för lite för att bedömas och Anders Jönsson hoppade inte in alls pga halsont. Anders Kallin var inte med vid matchen då han skrev tenta, medan Mattias Olofsson jobbade.


Resultat från helgen

KHFF är inte oslagbara, Råstorp/Timsfors blev de första att välta nya KHFF och detta med 1-0. GIF/VIF tog emot SBK och den matchen slutade 3-3. Det var två b-betonade div fem lag som ställdes mot varandra. GIF/VIFs mål gjordes av Kim Gustavsson två och Robin Möller på straff. SBKs mål gjordes av Kim Andersson, Johan Angvall och Andreas Johansson. Skottorp förlorade mot Förslöv med 3-2. SIFs mål gjordes av Lasse Johansson och Kenneth Einarsson. Våxtorps BoIS förlorade med 1-0 mot Halmia U. Våxtorp kan överraska i år då man fått igång några nygamla spelare och dessutom knutit till sig ett par nyförvärv. Lite oroligt med ett sånt lag man inte har någon koll på överhuvudtaget. En sak kan man dock vara säker på och det är att VBoIS inte kommer att förlora någon match på sämre vilja i år heller.


Bollklubben

Passade på att se HBK-Gefle i helgen, ingen klang och jubel föreställning direkt, men tre poäng och tre viktiga poäng. Gefle hade ingen större lust att bjuda till fotbollsmatch och HBK var inte mycket bättre. Båda lagen försvarade sig väl och matchen var chansfattig. Martin Fribrocks mål är dock riktigt, riktigt grannt och hade inte målburen stått där den gjorde så hade kanonen rammat mig rakt i huvudet där jag stod placerad på gubbahyllan. Häftigt att få följa bollbanan på det viset. Bäst i HBK var Peter Larsson, outstanding, och fan va bra med bollen han har blivit, väldigt trygg och säker. Zwirre är petad! Rävarna Tommy Jönsson, Per Johansson och Magnus Arvidsson var också bra. Anel Raskaj har enorm potential men krånglade gärna till det igår genom att hela tiden försöka att göra något extra så fort han fick bollen, en vanlig, simpel, enkel bredsida är aldrig fel. Nye brassen Anselmo var osynlig, då var Emir Kujovic mycket bättre. Sämst var annars ordinarie U21-landslagshögerbacken Jesper Westerberg, svag i kroppen och extremt slarvig i passningsspelet. Mikael Rosén, kom tillbaka snart!


//P.      


Kommentarer
Postat av: Micke J

"Nordstrand var när jag kom upp i LTIKs seniortrupp en av de absolut sämsta spelarna" - Kan man som världsberömd rockstjärna ta en sådan pungspark?? Vill gärna ha en kommentar på detta påhopp, Fidde.

2008-04-01 @ 20:39:42
Postat av: Olofsson

Tur att man jobba i lördags :P hoppas bara att den svidande kritiken tas på rätt sätt. För övrigt så kan jag inte mer än flagga för Anel Raskaj jag har absolut inte spelat med någon bättre.Speciellt kul o höra av de andra hbk U-stjärnorna att den killen är speciell och är han inte proffs om två år så kan han lägga ner fotbollen.

2008-04-01 @ 22:01:32
Postat av: Toff

Fin läsning och hoppas alla tar kritiken på rätt sätt, jag tar till mig det du säger iaf! ;)

2008-04-01 @ 23:14:40
Postat av: Analytikern Per

Logiken haltar lite. Bedömningen av spelarna har inget med YBK-matchen att göra utan är mera allmän. Du kunde lika gärna göra en bedömning av samtliga spelare, om man nu ska hänga ut personer offentligt. Det kan vara känsligt. Jag är allt lite tveksam, att du i detta fallet kanske ikläder dig en felaktig roll. Annars trevlig läsning.

2008-04-02 @ 09:06:58
Postat av: Mr. G

"...några kommer att få smaka på lite skit för gamla synder också..."

Jag tycker att det i stort är korrekt och konstruktiv kritik även om den tydligt nog inte baseras enbart på YBK-matchen.

/G

2008-04-02 @ 11:14:20
Postat av: Conny

Onödigt att ta upp annat skit som inte hörde till Ysby-matchen. För att väga upp för denna fadäs bör alla spelare och ledare i truppen hamna under samma lupp. Du vet själv att det ska vara rättvist!

2008-04-02 @ 13:29:44
Postat av: Nordstrandh

Alltid trevligt när kompisarna ställer upp för en Micke! Har inga problem med att ta denna kritik, men säger någon det igen åker dom på en jävla omgång:)
I övrigt så rockar jag röven av vem som helst, när som helst.....Stay Metal!

2008-04-03 @ 09:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0