Angående uppdatering

Det är ganska mycket nu, men jag ska försöka att göra en stor uppdatering till innan jul. Jag har som mål att bloggen ska uppdateras i varje fall en gång i veckan, gärna två, i den mån det finns något att skriva om vill säga.

Blir bra för alla om Ysby får Sperlingsholms plats i sexan tror jag. Ysby hade nog fått det tufft i nya femman och alla andra Laholmslag slipper en resa till Halmstad.

Före detta LFKaren Rasmus Larsson är klar för Skogaby BK, så alla andra klubbar göre sig ej längre besvär. Den lille, snabbe, tekniske liraren blir naturligtvis ett fint tillskott för SBK i femman.

LFK gick miste om före detta LTIKaren Emil Nieroth. Istället för att gå upp en division så väljer han med största säkerhet att gå ner två divisioner för att spela med Alet i fyran. Synd om LFK, då de i Emil kanske hade den rutinerade mittfältare som saknades lite under fjolåret. Emil stod upp förvånansvärt bra när LFK mötte HBK B i höstas och han gav verkligen Tim Sparv och Sebastian Johansson något att bita i på mittfältet. Dessutom var han allra bäst av alla provspelare som lirade testmatchen för LFK veckan innan.

Men vilket lag Alet får, med en hyfsad centrallinje i form av Tobias Tandrup, Nieroth och Henrik Mangfors. Blir något att sätta tänderna i för Ränneslöv det. Ska bli skoj att se de forna lagkamraterna och innermittfältsparhästarna i LTIK: Andreas Thedeby och Emil Nieroth att kampa mot varandra nästa säsong. 

Återkommer som sagt inom kort med mer bloggande. / P

Kommentarer
Postat av: Mattias Olofsson

tycker att din startelva för laholm ser rätt bra ut, men petter defensiv och robban offensiv? hade nog bytt på dem och som sagt erlandsson bröderna är nog med i fajten också tror jag som högerback respektive på mitten / Olofsson

2007-12-25 @ 15:58:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0