Fredag:

DM:

LTIK-Trönninge IF 1-2 (1-2)
Mål LTIK: Mattias Olofsson

Jämn match som lika gärna kunde slutat oavgjort. Mattias Olofsson gav LTIK ledningen i den åttonde minuten.

LFK-Ginsten GoIF 1-2 (1-1)
Mål LFK: Anton Gunnarsson

Ett defensivt Ginsten följde matchplanen och var effektivt när möjligheterna dök upp. Ett LFK med hela sex juniorer hade mycket boll men var lite tunna i de avgörande lägena. Yngst på plan var LFK:s Melwin Sjöland, 13.

Lördag:

Träningsmatcher:

SBK-Skuggan BoIS 2-1 (1-1)
Mål SBK: Flamur, Abdi Hussein

Prestigeseger för SBK i vad som om man tittar på fjolårets tabell var jumbomötet i division 6. Skuggan blev sist ifjol och förlorade den här gången mot SBK.

GIF/VIF-Torup/Rydö FF 2-0 (1-0)
Mål GIF/VIF: Leo Gustafsson 2

Stark seger av GIF/VIF som fortsätter att övertyga under försäsongen. Leo Gustafsson har hittat målet och ser vass ut.

Träningsturnering:

IF Lödde-LFK 3-0 (1-0)

Hässleholms IF-LFK 1-0 (1-0)

Tuff start på träningsturneringen för LFK, som åkte ner till Höganäs för att spela två matcher med endast tolv utespelare efter att en ny sjukdomsepedemi brutit ut i truppen, igen. Enda godkända halvleken var den avslutande mot HIF. Där brände LFK även en straff. Nu väntar ny match i cupen mot Dössjöbrö på lördag. Efter denna får LFK spela placeringsmatch.

DM:

SIF-K/HFF 0-3 (0-1)
Mål K/HFF: Daniel Johansson 2 (en straff), Andreas Werner Bertilsson (straff)

SIF stod upp bra men K/HFF vann rättvist i en match där båda lagen saknade flera betydande spelare.

Haverdals IF-BKW 0-9 (0-6)
Bujar Mazreku 3, Johan Green 2, Petter Gustafsson 2, Kenan Ramadani, Besart Mazreku

Spel mot ett mål när BKW krossade Haverdal. Johan Green tvåmålsskytt i årsdebuten.

Getinge IF-RGIF 5-0 (0-0)

RGIF gjorde en bra första halvlek och borde varit i ledningen i paus. Getinges 1-0 sent i första var inte logiskt. I andra gjorde Getinge tidigt tvåan och trean och med det tog man över matchen. Ett stort fall framåt för RGIF:s del.

Söndag:

Träningsmatch:

KIK-HIS 2-4 (1-0)
Mål KIK: ?
Mål HIS: Albert Bengtsson 2, Lukas Andersson, Mikael Alm

Två B-betonade lag möttes när HIS fick revansch för 5-2-förlusten i Allianscupen.

DM:

Gullbrandstorps AIS-GIF/VIF 2-3 (2-0)
Mål GIF/VIF: Charlie Boson 2, Kewin Hansen

GIF/VIF hade många spelare i truppen borta av olika skäl i helgen. Därför tvingades man dubblera med flera spelare och det var lite tunga ben efter lördagens seger mot Torup/Rydö, men i andra fick man igång stubbarna och lyckades vända och vinna.

VBoIS-Andersbergs IK (framskjuten pga snö)

IS Halmia-YBK 8-0 (8-0)

Halmia ställde upp med en namnkunnigt lag och körde över YBK. I paus snöade det så mycket att lagen i samråd med domaren valde att avbryta matchen. Det var ett demolerat YBK säkert tacksamt för.