Mål LTIK: Tom Hjälmefjord, Simon Vedin, Daniel Hellsten, Magnus Nilsson

Sista matchen i kommunen innan samtliga lag håller cirka en månad för sommaren.

Resultat fredag

Unnaryds GoIF-LTIK 2-1 (1-1)
Mål LTIK: Daniel Hellsten (straff)

Oerhört tung förlust för LTIK. Matchen började bra för rödblått. Redan efter fem minuter stänkte Daniel Hellsten in en straff sedan Magnus Nilsson blivit foulad i Unnaryds straffområde. LTIK var det bättre laget de första halvtimmen. Men UGoIF kunde kvittera på nick efter inlägg. Målet gav hemmalaget energi och man kunde mycket väl även tagit ledningen innan paus.

Andra halvlek började jämnt. UGoIF visst övertag men LTIK jobbade sig in i matchen och hade ett grepp mot slutet. Då slog bomben ned. Unnaryd fick hörna. LTIK fick inte bort bollen och via ribba och stolpe segnade bollen in i mål. Tungt, bittert, surt.

Det var en sargad trupp som åkte till Unnaryd på grund av skador, sjukdomar och Gyllenetiderkonsert. De som åkte med upp gjorde ett gott job. De som stack ut mest var Andrée Pettersson i mål och Magnus Nilsson på kanten.

Mål VBoIS: Michael Svensson, Simon Johansson

Första halvlek tillhörde Lidhult. Andra halvlek BoIS. Det var dock bara BoIS som hittade nät. Våxtorp går i och med segern till sommarvila som tvåa efter Örnia. ISÖ åkte på sin första förlust för säsongen i den förra omgången mot just Lidhult.

Match ikväll

Lidhults GoIF-VBoIS kl 19:00, Lomövallen

Resultat tisdag

RGIF-Oskarström IS 2-3 (1-0)
Mål RGIF: Jack Ekenberg, Henrik Ragnarsson

Jämn och tuff match mellan två lag med mindre bra självförtroende. Oavgjort hade varit mest rättvist. Men RGIF bjöd på tre mål i den andra halvleken och förlorade matchen på tio minuter.

Jack Ekenberg hade givit grönvitt ledningen i den första halvleken då han för andra gången blev ren med förre LFK-målisen Björn Olsson och satte dit 1-0. I övrigt var den första halvleken jämn.

I andra var OIS lite hetare, inte bättre spelmässigt än RGIF. Men hemmalaget krånglade till det för mycket och kom inte ur skyttegravarna i tid.

I minut 64, 69 och 70 gjorde OIS tre mål. RGIF reducerade genom Henrik Ragnarsson som vräkte in bolen i mål efter snabb frispark från Mats Lindström.

Giffens femte raka förlust. Nu får man verkligen börja titta neråt i tabellen.

Uppehållet kommer lägligt. RGIF har fått igång Fredrik Nilsson och Johan Bergman. Dessutom var både Mats Lindström och Marcus Kjellsson tillbaka i laget mot OIS.

Johan och Oskar Nilsson går dock skadade liksom Patrik Philipsson (knä respektive baksidor). Dessutom är offensiva vapnet Visar Demaj avstängd i fyra matcher till efter en incident i en B-lagsmatch mot just OIS där även två OIS-spelare fick långa avstängningar.

FF Serbiska-YBK 1-3 (0-1)
Mål YBK: Dennis Ljungberg, Filip Svensson (straff), Robin Nicklasson

Serbiska spelskickligt men YBK:s bättre kondition fällde avgörande och bortalaget var snäppet bättre i stort sett hela matchen.