K/HFF-SBK 4-1
Mål K/HFF: Fredrik Junefalk 3, Roy Carlsson
Mål SBK: Srna

Andersberg IK-KIK 8-4 (6-1)
Mål KIK: Peter Carlsson, Jonathan Petersson, Jonathan Eriksson, Emanuel Hultberg

KIK låg under med 3-0 redan efter några minuter. I paus stod det hela 6-1. I andra kom KIK ut starkare och vann halvleken med 3-2, men då gick AIK runt på mycket folk.

BKW-BK Astrio 3-0 (0-0)
Mål BKW: Emil Axelsson, Kenan Ramadani, Petter Gustafsson

BKW:s lag:

Jonathan Roslund,
Magnus Ericsson (45), Johan Agnvall, Emil Axelsson, Albin Halimi (45, 80),
Robert Andersson (80), Emil Gustafsson (K), Petter Gustafsson, Nderim Peci (45),
Kenan Ramadani, Bujar Mazreku

Visar Demaj (45), Martin Agnvall (45), Arlind Halimi (45)

BKW gav inte Astrio särskilt mycket utrymme. Det var BKW-dominans matchen igenom. Redan i den första halvleken var Vallberga-laget bättre. Jonathan Roslund i BKW:s mål tvingades till en räddning.

I andra halvlek lossnade det. Johan Agnvall nickade på hörna och Emil Axelsson skarvade in 1-0, Kenan Ramadani höll ifrån på en djupledsboll från Bujar Mazreku och placerade säkert in 2-0, Mazreku prickade sedan stolpen och Petter Gustafsson rakade in 3-0 på returen.

Flera bra lägen för BKW att göra ytterligare mål. Bl a missade såväl Visar Demaj som Bujar Mazreku i utmärkta positioner. Roslund i BKW:s kasse hade inte mycket att göra i andra. Boxade bort ett par hörnor. Å andra sidan hade han god hjälp av ett utmärkt försvar med en mycket säker Emil Axelsson som general.

Styrkebesked från BKW. Astrio luftade 20 spelare under matchen. BKW 14.