Testmatch:

Laholms FK U-Genevad/Veinge IF 4-1 (3-1)
Mål LFK: Rasmus Liedman 2, Kalle Karlsson, Zett Wyke
Mål GIF/VIF: Kewin Hansen

LFK tog en bekväm seger mot ett GIF/VIF som hängde med bra i första. LFK-killarna har växt till sig och drog nytta av flera konsgräspass i benen på ett bra sätt. LFK tog ledningen, innan GIF/VIF kvitterade. LFK gjorde sedan 2-1 innan paus och 3-1 direkt efter paus och det inför ett sovande GIF/VIF-försvar. 4-1 kom mot slutet av matchen. Provspelande Sabri Behrami hade GIF/VIF:s bästa läge i andra. Avslutet tog i utsidan på stolpen. Många i LFK visade framfötterna. Den enda provspelaren var BKW:s unge målvakt Simon Andersson. I GIF/VIF var många bleka. Provspelande Nijazi Behrami får godkänt, även Nokak Pettersson, var precis som vanligt bra.