Matcher onsdag

Femman:

Trönninge IF-LTIK kl 19:00, Tuvasvallen

Svår bortamatch för LTIK mot tabelltvåan TIF. Fjolårets möten minns LTIK:are med obehag. Trots att LTIK dominerade första halvlek i båda matcherna, slutade bägge mötena ändå med storförlust. Det är alltså ett revanschsuget LTIK som åker till Trönninge. Dessutom med råg i ryggen efter vinsten i förra omgången. LTIK får klara sig utan försvararen Conny Strömberg (som tar sin lärarexamen under onsdagen [gymnasielärare i svenska och historia]) samt forwarden Fredrik Wersch, som har problem med ett ömmande revben.

Sexan:

SIF-Haverdals IF kl 19:00, Gröningen

Sällan har man sett ett tamare försvarsspel någongång än det SIF visade upp mot GIF/VIF. Laget måste höja sig flera snäpp om man ska ha skuggan av en chans mot Haverdal, som då ändå är ett bottenlag som endast slagit YBK så här långt under säsongen. Förhoppningsvis är det ett mycket revanschsuget SIF som tar emot Haverdal och går för tre poäng för att inte tappa allt för mycket mark till topplagen.

Sperlingsholms IF-YBK kl 19:00, Sperlingsholms IP

Det är i den här typen av matcher som YBK måste plocka sina poäng, om det ska bli några. Sperling tog i förra omgången igen sin första seger i seriespelet då man betvingade HIS med 1-0. YBK får tillbaka en del folk som saknats i de senaste omgångarna. Det gör naturligtvis att chanserna till ett hyggligt resultat ökar.

//P. 

Kommentarer
Postat av: Åsk

2011-06-01 @ 20:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0