Resultat lördag

KHFF-HÅFF 2-3 (2-0)
Målskyttar KHFF: Mikael Ahlm, Henrik Fridberg

Tung förlust för KHFF. Man hade ledning två noll i paus. Den ledningen borde varit större då man dessutom hade två bollar i virket samt ett rejält spelövertag. HÅFF hade mycket stora spelare överlag och spelade mycket långt. Backlinjen var stabbig. I andra halvlek kom aldrig KHFF upp i någon nivå alls. Det kändes lite nonchalant på sina ställen och många spelare ville göra det själv istället för att spela enkelt. HÅFF gjorde ett par byten till andra halvlek och de nyinsatta spelarna var mycket delaktiga i vändningen av matchen. Med endast fem minuter kvar att spela gjorde HÅFF 3-2 på hörna. KHFFs första förlust på hemmaplan på mycket, mycket länge. Fy fan vad surt att släppa en tvåmålsledning som såg kassaskåpssäker ut i paus.

YBK-Simlångsdalen 2-1
Målskytt YBK: Dennis Ljungberg 2

Jättekul för YBK! Dalen har överskattat sig själva och underskattat motståndet i serien, de är inget topplag.

Sperlingsholm-GIF/VIF 0-6
Målskyttar GIF/VIF: Johan Stråhle 2, Timmy Johansson 2, Robin Hansen, Jens Axeldahl

GIF/VIF stod för en total utskåpning av sistaplacerade Sperling. Nästa vecka väntar en härlig seriefinal mellan seriens två bästa lag: SIF och GIF/VIF.