Inför helgen

Fredag:

Femman:

RGIF-HÅFF kl 18:15, Björkvallen

Tuff match för RGIF. HÅFF går bra och ligger tvåa i serien.

IF Centern-LTIK kl 18:15, Kärlekens IP

Centern har gått tungt efter uppehållet. LTIK måste vinna för att fortfarande ha chans på fast mark i tabellen. Jonas Wallin står åter i mål efter att ha missat förra omgången. Peter Hedihn och Henrik Olsson missar matchen mot Centern.

Lördag:

Trean:

LFK-Slottsskogen/Godhem IF kl 15:00, Glänningepark

En match av yttersta vikt för LFK. Lördagens motståndare ligger precis bakom LFK i tabellen. Strecket som skiljer de lag som får stanna kvar i serien och de lag som får lämna finns mellan LFK och SGIF.

Femman:

KHFF-Vapnö IF kl 14:00, Hishults IP

KHFF får tillbaka Jonatan Jacobsson, Kristian Åkesson och Cristian Karlsson efter att de missat förra omgången. Man får dock klara sig utan skadade Henrik Fridberg även denna match, dessutom är Ola Jönsson avstängd. En seger mot Vapnö bör dock inte vara för mycket begärt.

Slöinge GoIF-KIK kl 14:00, Slöinge IP

KIK blir favoriter mot formstarka Slöinge. KIK får klara sig utan en av sina bättre i Joel Åkesson resten av säsongen då han nu lämnat för arbete i Norge. Se upp för rutinerade och målfarlige Johan Träff som förstärkt Slöinge efter uppehållet.

Sexan:

VBoIS-BKW kl 13:00, Våxtorps IP

Serieledarna möter jumbon. Det kan väl bara sluta på ett sätt. Eller?

SIF-SBK kl 14:00, Skottorps IP

SBK är starkare efter uppehållet och lär ge SIF en rejäl kamp om poängen.

GIF/VIF-Sperlingsholms IF kl 15:00, Veinge IP

Sperling är betydligt bättre än innan uppehållet. GIF/VIF kan få det tufft, men får ändå gälla som favoriter.

Söndag:

Sexan:

Simlångsdalens IF-YBK kl 14:00, Simlångsdalens IP

YBK har inte plockat några poäng efter uppehållet, det fanns dock ljusglimtar i förra omgången som man kan ta med sig till matchen mot Dalen.

HIS-IS Örnia kl 15:00, Hasslövs IP

Också HIS har gått tungt efter uppehållet. Örnia får bli favoriter, de försätter säkert inte chansen att hänga på i toppen.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skottorp får det inte lättare mot Skogaby om det jag har hört stämmer att man i denna match saknar sin lagkapten Hultin. Svårt att ersätta en av seriens absolut bästa backar!

2009-08-28 @ 10:09:17
Postat av: Kalle

Hultin var inte med mot SBK i våras och har även missat ngn match till. Det finns ersättare. F ö anser många att Petter J har varit Skottorps klart bäste innerback -09

2009-08-28 @ 14:16:55
Postat av: Anonym

Dom som säger att Petter varit bättre får nog lära sig lite om fotboll först.

2009-08-28 @ 18:16:54
Postat av: Mattias

Att Petter J är en duktig fotbollsspelare i div 6 tvivlar nog ingen på men han är inte alls i samma klass som Hultin. Att ersätta den rutinen och den moralen som han visar upp match efter match finns det ingen ersättare till i Skottorp i nuläget! Skiljer sig också mycket mellan dem i fråga om spelförståelse där Hultin är den bättre. Nog om detta, tillsammans kompleterar de varandra utmärkt och det är ju det som räknas för att det ska fungera och bli stabilt i de bakre leden!

2009-08-28 @ 19:15:05
Postat av: Anders W

Trevligt för oss i SIF att ha minst två duktiga innerbackar, kan behövas i slutspurten.....

2009-08-28 @ 20:21:42
Postat av: Fundersam

Ska turen vända för Wallida i helgen ???? för snart måste den ju vända ?????

2009-08-28 @ 20:59:08
Postat av: Plogen

Hultin är duktig, men Petter är min favoritback i SIF. Förövrigt är Bobbe inte så dålig heller, men helst som ytterback då. SIF har ju sexans bästa försvar...

2009-08-28 @ 21:16:34
Postat av: Anonym

Hur många matcher har du sett med Skottorp i år Plogen?

2009-08-28 @ 21:41:12
Postat av: Tur????????????

Är det inte så att bra lag har tur????

Sedan är ju frågan om inte Walldia är det laget med mest teknik i om man jämför med andra lag i serien och till och med mittbacken gör 2 fotare mest hela tiden.Då e det jobbigt att vara motståndare o ständigt få jaga.

2009-08-29 @ 10:23:30
Postat av: Fundersam

Vad jag sett har Walldias försvar inte varit några tekniker precis....utan snarare skoghuggare. Som sakt tur och otur brukar jämna ut sig med anledning av detta tror jag snart turen vänder för Walldia!!!!

Kanske blir skifte i toppen efter helgens matcher???

2009-08-29 @ 10:35:58
Postat av: Anonym

T.om mittbackarna gör två fotare,HAHA!!

Har sett en del matcher och inte sett någon två fotare.... Sen skulle jag inte vilja ha någon mittback som gör två fotare? Varför riskera så mycket? Walldia haft en hel del flyt denna säsong och dem kommer komma högst 3a, flyten kommer att släppa och spelarna och tränarna kommer komma ner på jorden igen.. Laget som flyger bäst på moln är det iaf, om det blir motgång är det bara otur m.m..

Men vi kommer att se om en och halv månad......

2009-08-29 @ 11:23:32
Postat av: Plogen

Jag har sett tre matcher med Skottorp i år. Två i serien och en träningsmatch. Varför?



Jonte brukar faktiskt göra tvåfotare både som mittback och målvakt. Kul när han klarar det, men inget jag hade uppskattat som tränare... BKW har haft en del tur i år (Örniamatcherna var tydligen sanslösa), men glöm inte att de också varit jävligt bra i många matcher och troligen har de det mest sevärda laget i serien med alla sina tekniker.

2009-08-29 @ 12:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0