Resultat fredag

Trean:

Kungsbacka IF-LFK 0-5 (0-4)
Mål LFK: Felix Albrektsson 2, Rasmus Liedman, Jonatan Eriksson

LFK:s första bortaseger sedan 2015 blev ordentlig. Laholm gjorde sin nästa match på länge och trots att det var avgjort i paus gjordes jobbet i 90 minuter plus tillägg.

Femman:

K/HFF-Löftadalens IF 0-5 (0-1)

K/HFF var bra med i första men åkte på en felakgtig indirekt frispark (styrning via benskydd till målvakt som plockar upp) i slutet på första och på returen fick man straff emot sig efter hands. 2-0 kom tätt efter paus och K/HFF klarade aldrig hämta sig.

Sexan:

RGIF-Slöinge GoIF 3-1 (1-0)
Mål RGIF: Johan Stråhle, Henrik Olsson, Ibrahim Zed

Efter en jämn och dålig första halvlek kunde Giffen gå ifrån i andra och ta säsongens första seger i division 6.

LTIK-Simlångsdalens IF 2-3 (0-2)
Mål LTIK: Simon Vedin, Mattias Olofsson (straff)

Simlångsdalen gjorde en mycket bra första halvlek mot ett trögt LTIK som fortfarande verkade ha 120 minuter HBK i benen. Dalens 2-0-ledning i paus kunde varit större. I andra hämtade LTIK upp till 2-2 efter reducering av Simon Vedin och kvittering av Mattias Olofsson på straff. Dalen avgjorde snöpligt på slutet när ett skott styrdes i nät. Dalen har fyra raka segrar och leder sexan på full pott.

Sjuan:

BKW-VBoIS 1-3 (1-3)
Mål BKW: Egzon Behramaj
Mål VBoIS: Jesper Öhrn 2, André Larsen

VBoIS gjorde en mycket bra inledande första halvtimme. Efter 3-0 där kom BKW aldrig ikapp trots reducering och en lite bättre period runt pausen.

YBK-IS Örnia 2-1 (1-0)
Mål YBK: Daniel Pålsson, Otto Nilsson (straff)

YBK gjorde en bra match och besegrade rättvist serieledande Örnia. Avgörandet kom sent då Otto Nilsson satte 2-1 på straff i den 90:e minuten.

Om några av matcherna kan du läsa på LT:s hemsida.