GIF/VIF-Derome/Åskloster kl 13:00, Veinge IP

SIF - Skuggan 4-1(2-1)

2016-05-13 @ 20:32:47
Postat av: P

LTIK föll 3-0 (1-0)

Örnia rättvist 1-0 i paus. I andra tar LTIK över. 2-0 kommer från ingenstans. LTIK går ner på treback. Örnia kontrar och får en mycket tveksam straff där de gör 3-0.

2016-05-13 @ 20:51:03

KHFF vann 2-1 (1-1)
Jonte 2 (en straff)

BKW vann 6-0 (4-0)

2016-05-13 @ 21:12:43

KIK - OIS 0-1, målet i 87e minuten. Kunde slutat hur som helst, Knäred saknade många spelare som brukar vara med

2016-05-13 @ 21:18:06

All respekt P för din syn på matchen. LT något hetare i första rent spelmässigt. I andra är det ju faktiskt Örnia som tar över taktpinnen och vinner klart rättvist! En straff till vardera lag, tämligen solklara båda två. Örnia riktigt starka idag.

2016-05-13 @ 21:34:12

Bra att du ger din syn på det hela.

Örnia är dock enligt mig snäppet vassare i första och skapar flest lägen av de få som dök upp (trots LTIK-straff i ribban efter hands). Första kvarten i andra har LTIK bra tryck mot Örnias mål. En inhoppare gör 2-0 med sin första bolltouch i matchen. Målet kommer verkligen från ingenstans. Örniakontring genererar i straff när en hemmaspelare kommer ren, Ahmad i LTIK:s mål klarar (tar bollen först) och sedan spelaren och får straff samt gult kort (!) mot sig (är det straff där måste det vara rött alla dagar i veckan). Efter 3-0 försvarar sig Örnia väl och kan kontrollera hem matchen. Rättvis seger. Trots att det inte var några överraskningar hos hemmalaget lyckades LTIK inte alls komma upp i nivå. Det kommer att krävas helt andra takter för att rå på FC Astrio i nästa match.