BKW-Trönninge IF kl 11:00, Glänningepark

Lidhults GoIF-K/HFF kl 13:00, Hinneryds konstgräs

Torup/Rydö FF-LTIK kl 14:00, Örnvallens konstgräs

VBoIS-Tvååkers IF kl 17:00, Glänningepark

KIK-Båstads GIF kl 15:00, Glänningepark

LFK blir spelledigt i helgen då Helsingborgs akademi ställde in. SBK spelar internmatch. HIS spelade under torsdagen.

Bra match av ysby, stod upp bra mot ytterligare ett lag från högre divison. Ser lovande ut.

2016-03-18 @ 23:08:01

Eee. Ysby har ju fortfarande inte gjort mål och har tre förluster. Möjligt att det var en bra match men lovande vet jag inte om det ser ut.

2016-03-18 @ 23:28:24

Ysby har absolut ingenting framåt, måste skärpas för att kunna konkurrera detta året.

2016-03-19 @ 13:19:43
Postat av: YsbyUltra

Om Albin Westeson ersätter såpan i handskarna med lite klister så ska ni se att resultaten kommer förbättras.

2016-03-19 @ 14:36:41

Kan ju berätta att det var Davidsson som tappade bollen mellan händerna i andra halvlek, då Westeson endast spelade första halvlek.

2016-03-19 @ 14:42:57

Lidhult - KHFF 0-8

2016-03-19 @ 15:12:08

rgif-gif/vif 0-2

2016-03-19 @ 15:55:29

Sif~leikien 0~8 (0~3) en väldigt billig straff i första gav de ledningen i 30e. Sista sparken i första kom 0~3 andra halvlek va de inget snack om saken.

2016-03-19 @ 18:05:08
Postat av: P

Ett starkt Torup/Rydö våldförde sig på ett ungt och skadskjutet LTIK och vann med 9-0. LTIK en fick en spelare målchansutvisad vid 0-2. Frisparksraket till 3-0 och 4-0 innan paus. LTIK höll ifrån en bit in i andra innan bollarna började trilla in igen. Torup var bättre på allt! Sanslösa 13 återbud (flertalet sjuka) i helgen tvingar LTIK att ställa in söndagens B-lagsmatch.

2016-03-19 @ 18:24:47

Stora siffror! Men Ltik ställde ju upp med ett bättre b-lag och mötte laget som vann division 4 förra säsongen. Kan nog bli riktigt jobbigt om man inte får tillbaka spelare till matchen mot Walldia.

2016-03-21 @ 16:28:43

Enligt sin hemsida, ett väldigt blandat lag med några yngre spelare. Gamla HIS:aren Otto Carlsson stod för 1+3 i matchen