Resultat onsdag

Sjuan:

SIF-SBK 0-1 (0-0)
Mål SBK: Sabri Behrami

SIF hade mest boll, men SBK gjorde målet. De röda har hittat en vägvinnade taktik där man släpper över inititativet, försvarar sig väl och går på kontring. Det föll väl ut mot SIF. SBK hade dock marginalerna på sin sida då de gröna brände två straffar (båda över mål) och naturligtvis egentligen så klart borde haft poäng.

LTIK-Gullbrandstorps AIS 2-1 (1-1)
Mål LTIK: Emil Olsson 2

LTIK hade Simon Vedin avstängd efter tre gula och Olle Günther Hanssen krasslig på bänken. Tränarduon valde att göra en rad förändringar och gav bland annat 15-åtrige Anmar Karmush chansen på vänsterbacken. LTIK var det bättre laget fram till 1-0-målet i 20:e och hade utöver kassen två bra möjligheter.

LTIK släppte sedan över initatiativet. GAIS kvitterade i minut 35 när LTIK-försvaret bjöd på bollen och fri lejd mot mål för GAIS:are. I andra halvlek fick LTIK direkt Abdi Ali hårt utvisad efter satsning mot målvakten. Fem minuter senare gjorde pigge Emil Olsson 2-1 tlll LTIK som sedan på ett discilpinerat sätt slutförde matchen och tog en stark lagseger.

VBoIS-Halmstad Inter FC 5-3 (2-2)
Mål VBoIS: Lucas Persson 2 (en straff), Jesper Öhrn (straff), Jacob Eriksson, André Larsen

Inter gav VBoIS en match och hade 2-0 i första halvlek innan BoIS kom tillbaka och utjämnade till 2-2 innan paus. Inter tog ledningen också efter paus. VBoIS kunde dock ta över mer och mer. Jacob Eriksson gjorde snyggt 3-3. Ledningsmålet och femman dröjde till slutet. Ingen bra match av BoIS, men tre poäng var viktigast efter storförlusten mot FC Astrio i förra ogången.

YBK-Haverdals IF 0-3 (0-2)

Dålig match av YBK, som bara skapade en målchans på hela matchen. Haverdal hade inget eget anfallsspel men ett starkt försvarsspel och när YBK bjöd på målen behövdes inte mycket framåt.