Resultat söndag

Allianscupen:

YBK-GIF/VIF 0-3 (0-1)
Mål GIF/VIF: Robin Möller (straff), Ardian Peci, Kewin Hansen

En match mellan två B-uppställningar. YBK har ett helt lag på resande fot. Bland dem många av de bärande spelarna. GIF/VIF spelade match mot Halmia Academy dagen innan (dubblade med en från start samt bänken). GIF/VIF var det bättre laget och 3-0 var i underkant.

Trönninge IF-LTIK 3-1 (1-1)
Mål LTIK: Daniel Hellsten

Trönninge gjorde 1-0 redan efter en minut och var det bättre laget i första halvlek. Trots att LTIK hade en boll i stolpen utöver målet var 1-1 i paus smickrande för rödblåtts del. LTIK:s mål av Daniel Hellsten, som fick en bra boll av Axel Rabe, tog sig runt på kanten och satte dit kulan.

LTIK gjorde åtta förändringar i elvan i paus (fem byten) och kunde ta över matchen med flera bra kombinationer framåt och stabilare försvarsspel. LTIK borde gjort något mål. Mot slutet tog TIF över matchen igen och sista fem gjorde man två mål efter försvarsmisstag i LTIK. Ahmad Jafari, annars bra i rödblåtts kasse, borde tagit en frispark och försvaret skänkte bort en boll som gav fri lejd mot mål för TIF:are fram till 3-1.