Allianscupen, final:

Kornhult/Hishult FF-Laholms FK 2-1 (2-0)
Mål K/HFF: Fredrik Junefalk, Anton Karlsson
Mål LFK: Lucas Alsbjer

LFK:s unga lag var väl så bra spelmässigt och var även det lag som inledde bäst. K/HFF växte in i matchen och kunde ta över efter Fredrik Junefalks 1-0 (15) och Anton Karlssons 2-0 (20). Det sistnämnda målet på nick efter fin hörna från Jonatan Jacobsson. LFK reducerade genom Laucas Alsbjer relativt tidigt i andra halvlek och forcerade sedan mäktigt mot K/HFF:s mål.

Den där riktigt heta kvitteringsmöjligheten dök dock aldrig upp och K/HFF kunde hålla undan och få en första inteckning i bucklan. Sett till målchanser var det inget snack om att det var rätt lag som vann. Spelmässigt var ett väldigt ungt LFK minst lika bra, och även bättre under perioder. Men fysiskt räckte man inte till mot ett starkt K/HFF.