Walldia vann 3-1, straffmiss av simon målvakt..

2015-03-14 @ 17:17:21
Postat av: anonym

Han rädda ju en sträff sen så det jämnar ju ut sig!

2015-03-14 @ 18:43:44

Ltik Bs mål av Jonas Bergman. Roligt att göra mål på moderklubben!? Kul match med straffmiss och utvisning (två gula för ltik). Flera missade chanser för LTIK men också för sbk. Ett sbk lite längre fram i träning kommer pressa många lag i serien. Trist match. Pft. Vi snackar lokalfotboll. På kul nivå.

2015-03-14 @ 19:04:49
Postat av: LT-Lasse

Walldia-Alet 3-1 (0-1)
Tidigt ledningsmål av Alet (nick på hörna). Vispen missar straff sedan Nderim gått omkull. Men räddar sedan en Aletstraff tidigt i andra.
Stort bollövertag för BKW, men vändningen kommer först i slutet. Bujar skottar in kvitteringen ('77), Visar nickar in Antes hörna till 2-1 ('81) och Bujar stjäl brorsans läge när han krutar in slutresultatet 3-1 ('86).

Leikin-GIF/VIF 3-0 (0-0)
GIF/VIF släpper in två snabba mål i andra halvlek på individuella misstag. GIF/VIF har två frilägen i första halvlek, två bollar i ribban i andra. Matchen lever tills Leikin sätter 3-0 med knappa kvarten kvar.

Ysby-Kornhult/Hishult 2-6 (1-2)
Mål YBK: Otto Nilsson, Filip Svensson
Mål K/HFF: Fredrik Junefalk 2, Daniel Alexandersson, Daniel Johansson, Johan Nilsson, Eric Dahl Nilsson

Ysby gör första och sista målet och spelar bra första halvtimmen. Men Kornhult är det bättre laget. Johan Nilsson visar gång på gång prov på varför motståndarna i sexan kommer behöva sätta specialbevakning på honom. Startar de flesta anfallen, tittfintar bort motståndare och äger mittfältet.

Som vanligt läser ni betydligt mer i LT på måndag. Ett tips för att stötta den lokala sportbevakningen är att prenumerera. Vid helårsprenumeration kostar tidningen knappt 6,50 kr per nummer direkt hem i lådan. En prenumeration på enbart e-tidningen (samma material, men du får den till läsplatta, dator och smartphone, inte i pappersform) kostar en hundring i månaden (dvs knappt 4 spänn per dag).

2015-03-14 @ 19:32:18

Söndagens DM-matcher:
LTIK-Lidhult 7-2 (3-1)
Mål LTIK: Johan B Östring 3, Simon Vedin 2, Olle Günther-Hanssen, Emil Jönsson

Till stora delar spel mot ett mål. Emil Jönssons pärla är dagens behållning.
- Vi ligger bakom alla matchens nio mål, konstaterar tränare Mattias Berggren som gläds över att killarna hittat en vinnarkultur som han inte såg hos det nydegraderade laget när han tog över.

VBoIS-RGIF 1-1 (1-1)
Mål VBoIS: Jesper Nilsson Öhrn
Mål RGIF: självmål

Båda lagen saknar en handfull spelare som kunnat gå in i startelvan. RGIF får en bra start när Jesper Mårtensson olyckligt nickar in 0-1 i egen bur i matchinledningen. De grönsvarta har sedan gott om chanser att utöka ledningen på egen hand, men misslyckas. Kvitteringen mitt i halvleken.
- Det jag inte är nöjd med är att vi inte lyckas göra något mål på egen hand trots alla de chanser vi har, säger Uffe Wernersson.
Bra spel av båda målvakterna. "Nilo" briljerar efter att långa stunder ha stått sysslolös. Evans också bra.
- Vi gör en riktigt dålig match i 90 minuter där första 45 är mycket dåliga. Det finns bara en spelare att berömma, och det är David i målet, säger Daniel Pålsson.

Mer om matcherna, och om allt annat som hänt i helgen, i måndagens LT.