Resultat torsdag

Fyran:

BKW-Trönninge BK 3-2 (1-1)
Mål BKW: Petter Gustafsson 2, Bujar Mazreku

Mycket fin match av BKW. Walldianerna borde punkterat tillställningen redan innan paus. Bra spel och flera lägen resulterade dock endast i ett Bujar Mazreku-mål. Knorr i nät efter framspelning från Visar Demaj. TBK kvitterade på frispark åtta minuter senare. Bollen invid Simon Nilssons vänsterstolpe. 1-1 i paus.

I andra halvlek fortsatte BKW att ösa på. Chanser saknades inte. Men det var TBK som tog ledningen efter en soloraid och en läcker chip. Jag tycker dock att BKW borde tilldömts frispark ett par situationer innan målet föll. Innan BKW:s avspark hann Jonathan Roslund bli utvisad. Något olämpligt uttryck, enligt domaren.

Walldianerna gav dock inte upp trots en man mindre och underläge mot serieledaren. Samtliga kvarvarande spelare knöt näven och jobbade gemensamt upp för den saknade gubben.

Petter Gustafsson placerade 2-2 i nät med vänstran efter framspelning från Nderim Peci. Samme Gustasfsson förpassade sedan kulan i nät på nytt. Nu efter sagolik framspelning från Bujar Mazreku. 3-2 och kort därefter blåste domaren av tillställningen.

Mäktig seger av BKW. Visar Demaj var suverän i hemmalaget. Fullständigt dominant. Det var dessutom kul att se Bujar både briljera med bollen och springa ((;). Petter Gustafsson matchvinnare och stort jobb tillsammans med lillebror och lagkapten Emil på mitten.

GIF/VIF-Lidhults GoIF 9-3 (3-1)
Mål GIF/VIF: Charlie Boson 2, Robin Möller 2 (en straff), Leo Gustafsson 2, Fabian Andersson, Marcus Kjellsson, Aron Ingemarsson

... så lossnade målsskyttet för GIF/VIF också.

RGIF-Trönninge IF 2-0 (0-0)
Mål RGIF: Henrik Olsson 2

Kampen om andraplatsen går vidare. Onsdagens och torsdagens resultat gav inget tydligt svar kring vem som tar uppflyttningsplatsen tillsammans med GIF/VIF. Jag trodde att TIF skulle ta det här och såga av Giffen. Men tji fick jag. Nu när grönvitt fick vara förhållandevis ordinarie och Olsson gjorde mål vann man också matchen. När det är så kan man ta vilket lag som i serien, inklusive serieledaren.