Resultat fredag

K/HFF-RGIF 3-2 (2-1)
Mål K/HFF: Fredrik Junefalk, Anton Karlsson, Simon Carlsson
Mål RGIF: Mats Lindström, Daniel Petoletti (straff)

Jämnt, tufft och tätt som sig bör. Jag tycker inte att K/HFF:s seger var oförtjänt, men det kunde mycket väl blivit kryss utan att någon kunnat gnälla för mycket. Det var lite mer go i KHFF, som dessutom kändes lite tryggare än RGIF.

Utanför planen förde jag min egen kamp mot knotten. Det var det jävligaste jag har varit med om.

Lidhults GoIF-SIF 6-1 (1-0)
Mål SIF: Pontus Johansson

SIF åkte upp med decimerad styrka. Två avbytare och målvakten Pontus Johansson fick spela ute medan skadade Mattias Alm vaktade kassen, med den äran, men så har han också att brås på. Farfar Ove Alm var burväktare på sin tid. SIF orkade helt enkelt inte i andra halvlek och släppte in tre snabba fram till 4-0 innan Pontus Johansson reducerade. SIF:s tränare Lennart Dock förklarade efter matchen att knotten var det jävligaste han varit med om. Kan de verkligen vara värre än de på Hishults IP? Nästa vecka får vi svar. Då åker Ränneslöv och tar nästa lag i knottland. Fy fa an!