BKW vann

Resultat fredag:

BK Walldia-Kung Karl BK 4-2 (1-1)
Mål BKW: Visar Demaj 2, Kenan Ramadani, Petter Gustafsson

BKW inledde som vanligt bra, som vanligt fick man dock inte in bollen. I mitten av halvleken tog istället KK snöpligt ledningen efter kontring och taffligt försvarsspel i BKW. KK hade sedan en bra period där man kunde gjort ytterligare mål. BKW kom tillbaka sista kvarten mot paus och kvitterade genom Kenan Ramadani, som placerade bollen i nät efter fin framspelning från Emil Gustafsson.

I andra halvlek inledde BKW bäst. Efter ett par farliga hörnor kunde Visar Demaj vandra in i banan och läckert trycka upp bollen i nättaket fram till 2-1. När sedan Petter Gustafsson gjorde 3-1 efter fint förarbete av Bujar Mazreku kändes matchen klar.

BKW var dock lite väl plottriga bakåt under matchen och det var på vippen att KK kom igenom ett par gånger efter hörnor, frisparkar oh kontringar där BKW inte fick bort bollen. Det var efter en frispark KK reducerade till 2-3. Gästerna hade dock inte kraft till någon slutforcering. Istället kunde BKW avgöra genom Visar Demaj, som starkt höll ifrån sin bevakare och placerade bollen i nät via målvaktens vänsterstolpe fram till slutresultatet 4-2.

Skönt för BKW att få snabb revansch efter förlusten mot samma lag borta i söndags. Efter att ha haft fyra raka segrar, hade man nu två förluster innan tillbakastudsen. Förhoppningsvis blir det tre nya poäng på onsdag då BKW åker till Värö för att försöka ta en ny seger innan ett välförtjänt sommaruppehåll väntar Vallbergalaget. Bäst mot KK var Emil Axelsson, Petter Gustafsson och Visar Demaj.