Resultat fredag

RGIF-LTIK 3-2 (2-2)
Mål RGIF: Visar Demaj, Erik Moberg, Oskar Nilsson
Mål LTIK: Simon Vedin 2

Jämn derbykamp där lagen hade visst övertag i en varsin halvlek. LTIK var bättre än RGIF i första halvlek och borde haft mer än 2-2 med sig till pausvila.

LTIK hade både 1-0 och 2-1 efter två mål av Simon Vedin. Det första ett väldigt vackert skott. Vedin dundrade dessutom iväg en frispark som Nilo var uppe och räddde kring sitt högra kryss.

RGIF:s mål av Visar Demaj och Erik Moberg.

RGIF var något skarpare i andra halvlek och skapade en del inledningsvis. Främst genom pigge inhopparen Jack Ekenberg.

Det dröjde till den 85:e minuten innan RGIF:s logiska mål föll. 3-2 genom Oskar Nilsson. Daniel Petolettis frispark styrdes i ribban av LTIK:s målvakt Andrée Pettersson och på returen tryckte Oskar in bollen i mål.

Håkan Karlsson fick ett gyllene läge att kvittera men avslutade utanför på halvvolley.

RGIF vann den andra halvleken rättvist. LTIK borde dock haft ledningen efter ett första. Sett till hela matchen hade ett oavgjort resultat speglat händelserna på plan väl. Eftersom att RGIF var starkast i andra får grönvitts seger dock ses som välförtjänt.

Bäst i LTIK var Simon Vedin. Bäst i RGIF var Jack Ekenberg.

KIK-Unnaryds GoIF 0-2 (0-1)