Resultat lördag

Trean:

Borstahusen BK-LFK 1-2 (1-1)
Mål LFK: Jonatan Jacobsson, Gabi Morad

LFK inledde väldigt bra och kunde ta ledningen efter en upprullning som avslutades med att Besart Mazreku satte ut bollen till Jonatan Jacobsson som inte gjorde något misstag ren framför mål.

LFK fick Markus Johansson tveksamt målchansutvisad. Dennis Nilsson kom dock in och räddade den påföljande straffen. Nilsson orsakade seda en straff som renderade i Borstahusens kvittering.

I andra halvlek gjorde nyförvärvet Gabi Morad sitt första mål i den vita tröjan fram till 2-1 till ett decimerat LFK. David Pinot stod för assisten.

Mot slutet gick LFK på knäna men man lyckades hålla undan och ta en mycket viktig seger. Dessutom en skön sådan. Uddamålsseger med en man mindre satt säkerligen fint efter den dåliga start laget fått på höstsäsongen.