Giffen kryssade

Resultat lördag:
 
Fyran:
 
Torup/Rydö FF-RGIF 3-3 (1-2)
Mål RGIF: Henrik Olsson 2, Pierre Nilsson
 
I lagets sista match i fyran för den här sejouren blev det kryss för RGIF sedan man åter tappat ledningen, nu två gånger om. Pierre Nilsson gav Giffen ledningen och Henrik Olsson utökade till 2-0. TRFF reducerade innan paus och kvitterade efter. Olsson gav sedan RGIF ledningen på nytt innan TRFF åter kvitterade. Nästa år spelar grönvitt i femman. Det gör även TRFF och Åsa. Jag har inte hört något annat än att Ulf Wernersson fortsätter som tränare. Jag förutsätter att han blir kvar över nästa år, om han själv vill, då han är kompetent och omtyckt.
 
//P.

Kommentarer
Postat av: bollkollen

Lite tankar om säsongen för lagen i Laholm(inför dagens drabbningar) LFK kan rädda äran genom seger idag el. genom kval. Ränneslöv har haft nio liv i fyran, någon gång tar det slut. Kan man komma igen?
Walldia kan gå upp, borde redan varit klara för fyran, alltför många (onödiga) utvisningar har gjort att uppflyttningen kan gå om intet. LTIK och Knäred har hamnat ungefär som väntat med stabila spelartrupper. Kornhult/Hishults degradering är för många oväntad. Kanske blir det allt svårare för "skogslaget" att värva/rekrytera spelare. Det geografiska läget är till nackdel. GIF/VIF:s unga lag kommer nog även framöver att pendla mellan femman och sexan. I sjuan är Våxtorp och Hasslöv besvikelser trots att något av lagen blir bästa kommunlag. De breda (kompetenta?) spelartrupperna har långt ifrån
övertygat. Krislagen är Skogaby, Ysby och Skottorp.
Framtiden ser defintivt ljusast ut för Skottorp, just nu med en för liten trupp, men med en oerhört stor och välskött ungdomssektion tillsmmans med HIS. Dessutom
verkar föreningen i kommunens "hetaste" område.Utmynnar vintern i sammanslagningar mellan några föreningar? Vi alla fotbollsvänner ser i alla fall fram mot en spännande eftermiddag.

2012-09-30 @ 11:25:23
Postat av: mr. h

Hur går det i dagens matcher? Ingen liveuppdatering?

2012-09-30 @ 16:18:25
Postat av: Anonym

skottorp-hasslöv 0-4
bois-ysby 5-1

2012-09-30 @ 16:22:35
Postat av: Jimmy Ivarsson Ysby

Krislag Ysby BK?
Hade du påstått detta för 2-3år sedan så hade jag hållt med dej, men att inte komma sist (eller bli sämsta laholmslag)och tom kunna mönstra ett B-lag så är vi absolut en förening på g, d går lite trögt bara... :)

2012-09-30 @ 17:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0