BoIS vann

Resultat onsdag:
 
Sexan:
 
Sennan/Sperlingsholm IF-VBoIS 2-3 (1-1)
Mål VBoIS: Jim Leandersson 2, Henrik Olsson
 
BoIS spelade troligen bort Sperlingsholm/Sennan från den absoluta toppstriden genom att vinna med 3-2 under onsdagskvällen.
 
Ett ett i paus efter BoIS-mål av Henrik Olsson. I andra gjorde BoIS 2-1 genom spelande tränaren Jim Leandersson. Jesper Mårtensson blev utvisad efter sitt andra gula kort och Sperling/Sennan gjorde mål på den efterföljande frisparken. Trots det var det BoIS som lyckades kämpa in  3-2 då Leandersson gjorde sitt andra mål för kvällen.
 
Även om insatsen lämnade en del i övrigt att önska när det gällde spelet så var det en riktigt stark uppvisning i inställning från BoIS:arnas sida. Nu har man tagit sex poäng från Sperling/Sennan under säsongen (6-1 hemma).
 
- En fantastisk laginsats av killarna. Jag är jäkligt stolt över samtliga, från forwards till Jonas (Svantesson) i mål. Han är riktigt snabb och räddade oss mot slutet med några bra räddningar. Egentligen har vi inget att spela för mer än att bli bästa Laholmslag. Jag hade kunnat förstå om vi gjort en sådan här insats om vi varit med om platserna däruppe, säger Jim Leandersson.
 
//P.

Kommentarer
Postat av: Haverdal

Härligt jobbat BOIS!!!!!

2012-09-12 @ 23:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0