RGIF kryssade

Fyran:

RGIF-Torup/Rydö FF 2-2 (2-1)
Mål RGIF: Henrik Olsson 2

En synnerligen blöt tillställning. Därav blev det också lite chansartat. Olsson gav Gíffen ledningen redan 36 sekunder in i matchen. Det räckte med ett misstag från TRFF, sedan var bollen i mål. TRFF kvitterade på en omställning i den nionde minuten. Nilo klarade i förstaläget, men inte returen. Det var chanser åt båda håll och ganska jämnt därute. RGIF återtog ledningen i minut 28. Olsson ren efter frispelning från Dino Karupovic och bollen i mål då Olsson slog sin egen retur i nät, 2-1. Det siffrorna stod sig till paus. I andra slog RGIF omedevetet allt för mycket vakt om sina poäng och det blev väldigt mycket TRFF. Den rättvisa utjämningen skulle dock dröja tills det bara återståd fyra minuter att spela. Snöpligt för RGIF, som var så nära att ta andra raka segern. RGIF fick en chans att avgöra matchen på slutet, men Vedad Karupovic avslut gick utanför. Bäst i RGIF var Jens Strömberg. Han plockade ned TRFF:s välkände forward Magnus Björnsson på ett bra sätt från sin mittbacksposition. Ärliga och tuffa tag var det mellan de fysiska pojkarna. Ex-HBK:aren Björn "Böna" Carlsson gjorde 90 minuter i TRFF:s mittlås.