Resultat måndag

Femman:

Oskarströms IS-KIK 1-5
Mål KIK: Simon Andersson 2, Emanuel Hultberg, Joel Åkesson, Kalle Svensson

Tränare Tony Andersson ville inför matchen pressa Oskarströms backlinje hårt. Draget blev att sätta upp duracellkaninen Simon Andersson på topp. I och med det fick KIK tre illrar längst framme och de gav inte OIS en lugn stund. Ett lyckat drag då det fungerade väl och dessutom lyckades Simon Andersson pricka in två mål själv. Mycket imponerande insats av KIK.

Sexan:

FF Serbiska-SIF 4-3 (4-1)
Mål SIF: Andreas Jönsson, Ted Evertsson, Kenneth Einarsson

SIF fick en katastrofal start och låg under med 3-0 redan efter kvarten spelad. Efter en halvtimme stod det 4-0. Det hade inte varit konstigt om SIF vikit ned sig och förlorat stort igen efter den starten. Nu visade laget dock moral. Andreas Jönbsson reducerade innan paus. I minut 68 kom ytterligare en reducering från Ted Ewertsson innan Kenneth Einarsson gjorde SIF:s trea i den 84:e minuten. Närmre än så kom dock aldrig SIF. Rejäl uppryckning trots allt sedan förra matchen, även om motståndet nu var beskedligare än då.