Matcher onsdag

Femman:

LTIK-IF Böljan kl 19:00, L:a Tjärby IP

Tidig seriefinal i femman. Böljan leder serien en poäng före LTIK, som dock har en match mer spelad. Böljan åkte i förra omgången på seriespelets första förlust då Unnaryd under torsdagen betvingade dem med 2-1. Böljan har dessutom hunnit med att åka ur DM i lördags via en 4-0-förlust mot en Stafsingekombination. LTIK har gått riktigt starkt på slutet och vann nu senast derbyt mot GIF/VIF med 3-2. LTIK börjar dock bli ett något slitet lag. Det finns en del skavanker i matchtruppen, dock inget som ska hindra från spel. Magnus Nilsson är värst däran men kommer att göra ett test under matchkvällen och tror själv i skrivande stund på spel. Linus Jerkesten missar matchen efter den skada han ådrog sig i den senaste matchen. BKW-förvärvet Alexander Ekstrand ersätter i truppen efter flera starka insatser i B-laget. Därmed blir det A-lagsdebut för Ekstrand. I övrigt är truppen intakt sedan derbyt.

Matchen spelas under onsdagen pga sudenttider. LTIK:s Max Martinsson och Tom Hjälmefjord tar studenten på lördag och på torsdag är det den traditionsenliga balen på Strandhotellet.

KIK-Trönninge IF kl 19:00, Lagavallen

Klarar verkligen KIK att ladda om bara två dagar efter matchen mot Oskarström? Mentalt är det troligen inga problem. Frågan är hur det är fysiskt? Vinsten med 5-1 mot OIS imponerar. TIF spelade 5-5 mot Lidhult senast och har varit en besvikelse så här långt i seriespelet.

Sexan:

VBoIS-Gullbrandstorps AIS kl 19:00, Våxtorps IP

VBoIS förlorade mot Kurdiska med 3-1 vi förra omgången. Gullbrandstorp föll med 5-1 mot HIS. Till matchen saknar BoIS Jesper Mårtensson (avstängd), Rasmus Rudolfsson Berg (semester i Turkiet) samt Jakob Erksson och Pontus Eriksson (skadade).

- Med den breda trupp vi har så kan vi ändå ställa upp med ett starkt lag, kommenterar VBoIS tränare Jim Leandersson.

Allt annat än storvinst för BoIS skulle förvåna.

//P.

Kommentarer
Postat av: tt

Va blev de

2012-06-13 @ 20:51:14
Postat av: Marcus

KIK-Trönninge 1-1

Mål KIK: Joel

2012-06-13 @ 21:08:52
Postat av: Boisare

BOIS - GAIS 9-0

2012-06-13 @ 21:10:05
Postat av: Anonym

LTIK-Böljan 3-0

Och LTIK spelade med 10 man sista 30 min.

2012-06-13 @ 21:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0