Inför helgen

Lördag:

Hässleholms IF-LFK kl 14:00, Österås IP

Svår bortamatch för LFK. HIF ligger tvåa. LFK måste upp flera snäpp för att kunna rå på skåningarna. Hemmamatchen vann LFK med 2-1. HIF gjorde en stark insats och besegrade Eskilsminne med 1-0 i förra omgången.

Fyran:

RGIF-Hyltebruk kl 14:00, Björkvallen

Hyltebruk kommer från 8-0-seger mot Harplinge. Tabelltvåan är bra och för att RGIF ska ha chans till poäng krävs två lika bra halvlekar som den andra senast i vinstmatchen mot Centern med 2-1. Matchen i Hylte vann hemmalaget med 4-0.

Gullbrandstorps AIS-BKW kl 13:00, Gullevi

BKW har Johan Agnvall, Manfred Walldén, Ekrem Bekteshi, Arlind Halimi och Robert Andersson avstängda i mötet med GAIS. BKW har dock en bred trupp och man kan ställa ett bra lag på benen ändå. Frågan är vem som spelar mittback med Jonas Nilsson? Nderim Peci åter i truppen efter semester. GAIS kommer från 9-0-smällen mot Andersberg. I den matchen var GAIS totalt under isen och fick enligt uppgifter knappast röra bollen. BKW förlorade mot Trönninge med 3-0. I det förra mötet lagen emellan vann BKW med 4-2 efter hatrick från Marcus Kjellsson i andra halvlek.

KIK-Oskarströms IS kl 15:00, Lagavallen

SBK-VBoIS kl 13:00, Skogaby IP

GIF/VIF-SIF kl 15:00, Veinge IP