Inför LFK:s testmatch

Laholms FK testar nytt och gammalt mot L:a Tjärby IK på torsdag kl 19 på konstgräset.

LFK:s lag:

Peter Björnsson,
Kim Einarsson, Erik Lindberg (VBoIS), Henrik Nilsson, Fredrik Johnsson,
David Pinot, Ola Jönsson (Alets IK),
Robert Andersson (BKW), Peter Carlsson (klubblös), Robert Nilsson,
Johan Green (BKW)

Andreas Martinsson, Simon Olsson, Petter Gustafsson, Mats Lindström, Emil Fransson (IFK Rössjöholm)

Utöver dessa spelare förs samtal med Andreas Nilsson från Örkeljunga och med Andreas Plate från BK Astrio. Anfallarna Kristoffer Romano från Trönninge IF (22 mål i femman i år) och Fredrik Junefalk från K/HFF har tackat nej. Romano pga jobb, Junefalk "bara" för att han vill stanna i K/HFF. Jag kan tycka att man åtminstone borde testa om man öst in 28 mål i sexan. Men var och en gör som den vill. Flera intressanta namn återfinns bland de som testar. Emil Fransson börjar på bänken då han varit krasslig i veckan. Normalt sett slår man LTIK med några bollar, samtidigt ska LTIK kunna bjuda upp hyggligt i en match av det här slaget. Kristian Åkesson, Mattias Bengtsson, Jonatan Jacobsson, Emil Axelsson och Besart Mazreku vilar från matchen.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

angående junefalk, Vet man att man inte vill gå till en ny klubb så är de ju onödigt och testa, så behöver ju inte tränarna få hopp om att han ska komma till klubben!

2011-11-17 @ 18:50:44
Postat av: Lasse

Junefalk for president =D

2011-11-17 @ 20:37:21
Postat av: P

Alltid kul att testa! Och vet gör man inte innan man testar...



Men June gjorde säkert rätt. Kul för K/HFF att han får förfrågan och tackar nej med anledningen att han vill stanna i den förening han tillhör. Stort!

2011-11-17 @ 22:20:05
Postat av: Anonym

vad blev de

2011-11-17 @ 22:50:16
Postat av: Anonym

7-1 till LFK. LTIk hade inte mycket att sätta emot!!

2011-11-17 @ 23:02:56
Postat av: P

Fokus ligger på insatsen och hur de provspelande LFK:arna hanterar miljön och det egna tempot, inte på resultatet i en sådan här match. Att LTIK skulle förlora med några bollar är ganska självklart och naturligt (vem trodde något annat?). Sedan var LTIK:s tanke aldrig att grisa sig till ett oavgjort eller en uddamålsförlust genom ett extremt försvarsspel, då hade matchen inte varit lika givande för LFK. Matchen syftade till att LFK skulle testa, LTIK:s uppgift var att sparra. LFK ska vara, och är tacksamma över att de fick fatt på motstånd vid den här tidpunkten på året (inget lag i kommunen hade klarat det på ett bättre sätt än LTIK i november månad). Kul för LFK att man verkar ha hittat duktiga nya spelare med bra karaktär.

2011-11-18 @ 10:13:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0