Träningsmatcher:

GIF/VIF-LTIK 1-4 (0-3)
Målskytt GIF/VIF: Timmy Johansson
Målskyttar LTIK: Simon Vedin 2, Håkan Karlsson, Emil Olsson

Jämn inledning med chanser åt båda håll. Efterhand kan LTIK ta över. Man skapar ett flertal hörnor. Två ska resultera. 1-0 till LTIK gör Emil Olsson, sedan han fått fatt i andrabollen efter hörnan vänder och vrider han innan han lägger in bollen i mål med högran (!). 2-0 till LTIK kort därefter på ett liknande sätt. Men nu är det Håkan Karlsson som får tag på andrabollen och placerar in bollen i mål. Även han med fel fot, även om fel fot i det fallet är mer rätt än fel fot för Emil. Efter målen har LTIK en stark period med flera bra anfallskombinationer. 3-0 till LTIK gör Simon Vedin. Mot slutet av halvleken kämpar sig GIF/VIF in i matchen och man avslutar på ett bra sätt innan paus. I andra halvlek blir det inte mycket spel, i varje fall inte från LTIK:s sida. Det är mycket solo och mycket tjonga. Berodde det på ledningen eller på det tråkiga gruset?

GIF/VIF gjorde en bättre andra halvlek än första. Därför kändes det inte helt logiskt när LTIK gjorde 4-0, åter igen via Simon Vedin, som hann före Dan Boson i GIF/VIF-kassen med pannan innan han lade in bollen i mål med högerfoten. GIF/VIF reducerade mot slutet av matchen genom löpstarke forwarden Timmy Johansson, som tog hand om en retur från Jonas Wallin i LTIK-målet och magade (!) in bollen i mål. Rättvis seger för LTIK, hade GIF/VIF varit mer resoluta i eget straffområde vid hörnorna hade segern dock kunnat blivit med mindre marginal. Idag var jag mest imponerad av Simon Nilssons mittbacksspel i GIF/VIF och av Henrik Olssons pigga och energiska insats på topp i LTIK. Det är ganska tråkigt med grusmatcher. Man ser hela tiden intentioner till mer än vad det blir för att förutsättningarna inte tillåter det det. Förhoppningsvis har vi i LTIK nu gjort vår sista match på grus för i år.

Skrea IF-LFK 2-4 (0-2)
Målskyttar LFK: Tobias Lundgren, Fredrik Johnsson, Kim Einarsson, Jonatan Jacobsson

Klar LFK-seger som kunde varit större. Skrea skapade inte fler lägen än de som de gjorde mål på.

LFK:s lag: