Resultat lördag

Träningsmatcher:

IS Halmia-LFK 4-2 (0-0)
Målskytt LFK: Besart Mazreku 2

LFK hängde med bra mot Halmia och kunde med lite flyt fått med sig ett oavgjort resultat. Första halvlek var relativt målchansfattig. Fredrik Johnsson fick LFK:s båda bästa lägen efter inlägg. Halmia var något bättre spelmässigt, men LFK jobbade hårt. I andra halvlek tog Halmia ledningen med 1-0 innan Besart Mazreku utjämnade till 1-1, vackert framspelad av Jonatan Jacobsson. Halmia återtog ledningen en stund senare. Ologiskt med ett 2-1-mål där då LFK efter 1-1 hade en riktigt bra period i matchen. LFK kvitterade på nytt och återigen genom Besart Mazreku. Mot slutet av matchen kunde Halmia göra ytterligare två mål, vilket borde varit tre då Calle Genberg missade ett ypperligt läge. LFK försvagades i andra halvlek sedan Mattias Bengtsson blivit utvisad efter två gula kort. Ändå en klart godkänd insats av LFK med tanke på bra motstånd.

BKW-LFK U 7-1 (4-0)
Målskyttar BKW: Johan Green 4, Manfred Walldén 2, Kenan Ramadani

Enkel seger för BKW. LFK gjorde det bra i en kvart. När sedan BKW förstod att det var allvar lade man i en extra växel och drog ifrån LFK både spel- och målmässigt.

KIK A/B-IS Örnia A/B 2-3 (2-0)
Målskytt KIK: Joel Åkesson 2

Kurdiska dök aldrig upp på Björkvallen. Därför valde KIK:s tränare Tony Andersson att istället spela med A-laget i första halvlek och B-laget i andra mot en Örniakombination med övervägande A-lagsspelare. A-laget vann sin halvlek medan B-laget förlorade sin. Totalt 3-2-seger för Örnia.

K/HFF-SBK 2-2 (0-0)
Målskytt L/HFF: Martin Nilsson 2
Målskyttar SBK: Jonas Strömberg, Håkan "Cralle" Johansson (straff)

HIS-Grevie IS 1-0 (1-0)
Målskytt HIS: Johan Petersson