Backaryds IF-K/HFF 2-3 (0-1)
Målskyttar K/HFF: Mikael Alm, Ruslan Tetroyev, Fredrik Junefalk

Det blev vinst för K/HFF på träningslägret över det blekingska division fem-laget Backaryd.

Öckerö IF-LTIK 4-0 (1-0)

Det blev förlust för LTIK på träningslägret. Det duktiga division fyra-laget Öckerö vann klart och rättvist. I första halvlek hängde LTK med bra, det var i stort sätt jämna steg och det kunde likagärna varit rödblå ledning i paus som vinröd. Både Simon Vedin och Fredrik Wersch var nära att göra mål för LTIK. Försvarsmässigt var det en nästintill klockren halvlek. Öckerös mål kom till på ett lite oturligt sätt. Styrning på skott, som ställde LTIK:s målvakt Jonas Nilsson. I andra halvlek bytte Öckerö ut hela laget. Det blev för tungt för LTIK att stå emot och Laholmslaget var i stort sätt chanslösa. Det var en hel del enkla misstag som man normalt sätt inte ser från LTIK:s sida särskilt ofta. Både huvuden och ben var trötta efter flera träningspass på kort tid. LTIK får ta med sig första halvlek, den var bra mot ett bra motstånd. Bäst i LTIK under matchen var Mattias Olofsson, som var den som var mest pigg under de 90 minuterna.

YBK-LFK U 0-3 (0-1)

En godkänd insats från YBK, som spelade årets första träningsmatch (jämför man resultatet mot Kurdiskas 5-0-förlust mot U-laget får det vara klart godkänt av YBK med 3-0 i baken).

GIF/VIF-Simlångsdalens IF 0-2 (0-1)

HIS-SIF 2-0 (2-0)
Målskyttar HIS: Marcus Hedström, Fredrik Gustavsson

HIS var det bättre laget i första halvlek. Laget hade ytterligare en boll i mål utöver de två som gjordes. Målet blev dock tveksamt bortdömt pga offside. HIS var bättre även inledningsvis i andra halvlek. Efterhand kunde dock SIF ta över mer och mer. Sista 20 hade SIF ett tryck mot HIS mål. Några kassar blev det dock inte för SIF i derbyt (dock hade man en boll inne i mål, tveksamt bortblåst för offside). Som helhet rättvis seger för HIS.

Trönninge IF-KIK 7-2 (3-1)
Målskyttar KIK: Marcus Åkesson, Joel Åkesson

TIF fortsätter att imponera i träningsmatcherna. TIF spelade ut seriekonkurrenten KIK.

VBoIS-Hjärnarps GIF 1-1
Målskytt VBoIS: Jim Leandersson

Ett riktigt bottennapp för BoIS. Enligt coach Leandersson var det den sämsta insatsen under hans tid som tränare i klubben. "Ingenting stämde!"

Grevie GIK-BKW 4-2 (2-1)
Målskyttar BKW: Kenan Ramadani, Jonas Nilsson

Försmädlig förlust för BKW som inte riktigt fått spelet att stämma i de senaste matcherna. Dubbel olycka: förutom förlusten drabbades man också av skada på lagkaptenen Johan Agnvall, som bröt handleden då han skulle ta sig för sedan han blivit omkulltacklad.

SBK-Arvidstorps IK 1-1
Målskytt SBK: Martin Agnvall

Träningsmatchen mellan division sex-lagen slutade oavgjort.