TV-laget möter K/HFF på lördag

Lördag:

Jippomatch:

Kornhult/Hishult FF-TV-laget kl 14:30, Kornhults IP

Gratis parkering, 50 kr i inträde, servering

På lördag tar Kornhult/Hishult FF emot TV-laget på Kornhults IP kl 14:30. TV-laget med spelande lagledaren Patrik Ekwall i spetsen håller säkerligen koll på hur det går för K/HFF i seriespelet. Man har sett att laget är obesegrat och tror nog på tufft motstånd. Därför kommer man med ett riktigt bra lag där före detta svenska toppspelare som Jesper Mattsson, Niklas Skoog, Andreas Yngvesson, Stefan Andréasson, Hans Eskilsson och Fredrik Berglund känns allra starkast.

Det är spelare som inte slutade spela aktivt för jättelängesedan och som rimligtvis fortfarande håller väldigt god klass (Bella är född -79 och slutade spela i Elfsborg bara i fjol) och i en match över 2*35 minuter, där inte konditionen blir lika avgörande, blir TV-laget naturligtvis favoriter mot K/HFF, som väljer att lufta hela seniortruppen pga tätt matchande just nu. Man möter bl a Haverdal tisdag kväll, SBK i ett toppmöte i sexan bara kvällen innan och Örnia fyra dagar efter TV-lagsmatchen.

Själv tycker jag att det är lite tråkigt att ingen av VM-hjältarna från -94 kunde vara med i TV-laget. Hade varit kul med Pontus Kåmark eller Thomas Ravelli t ex. Glädjande nog är skojfriske trollgubben Benno Magnusson med i laget. Trots att han blivit 58 år lär han kunna bjuda på lite ögongodis och dessutom publiken på lite skratt. Klassikern är att lägga upp bollen på nacken och springa iväg med den. Hoppas han får tid till detta på lördag!

Mer om matchen läser du här. Bl a hela TV-lagets uppställning.

/Plogen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0