Resultat tisdag

Trean:

IFK Hässleholm-LFK 3-1 (2-1)
Målskytt LFK: David Pinot

LFK gjorde 30 dåliga minuter inledningsvis. Under denna period kom två av IFK:s mål. David Pinot reducerade kvarten innan paus på ett kanonskott i krysset. Andra halvlek var en jämn historia. IFK avgjorde mot slutet med ett 3-1-mål. Då hade Tobias Lundgren hunnit bli utvisad efter två gula kort. Det första efter en nickduell, det andra efter filmning. Det sista gula var enligt LFK:s tränare TD "horribelt" då Tobbe bara försökte undivka tacklingen och alltså inte alls filmade. Nu väntar 2,5 veckors ledighet för LFK:arna.

Sexan:

SBK-IS Örnia 2-3 (0-2)
Målskyttar SBK: Jimie Kindblom, Jonas Håkansson (straff)

SBK saknade hela nio gubbar pga sjukdomar och semestrar. Otroligt att allt ska hända på en och samma gång. De spelandes SBK:arna gjorde så gott de kunde, men det räckte inte riktigt. I första halvlek var ISÖ klart bättre, i andra ryckte SBK upp sig och kunde mycket väl fått en pinne. 
- Snöplig förlust eftersom att vi hade haft goda chanser med nåt så när ordinarie lag. Men det hör ju till att man saknar spelare ibland, sade coach Bergman efter matchen.

Kurdiska IF-VBoIS 3-2 (3-0)
Målskyttar VBoIS: Jim Leandersson, Robin Leandersson

VBoIS gjorde tyvärr en alldeles för dålig första halvlek för att kunna vinna matchen. En pinne kunde och borde man dock fått efter uppryckningen i andra halvlek. Chans till revansch på hemmaplan redan på lördag.

//P.

Kommentarer
Postat av: kalle

örnia saknade 10-11 man.... så vi får väl säga lika där ;)?

2011-06-28 @ 23:09:32
Postat av: Fell

Ni saknade 1 bra spelare :-P,..



2011-06-29 @ 16:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0