Matcher torsdag

Femman:

Vapnö IF-KIK kl 19:00, Vapnö IP

Vapnö rider på den framgångsvåg den plötsliga uppflyttningen till femman innebar. Det har visat sig att det inte varit någon nackdel att ligga lite efter med matchandet för laget. Även om det blivit tätt mellan matcherna har spelsuget kompenserat upp det väl. KIK har inte lyckats plocka så många poäng som väntat så här långt i serien, laget har dessutom gjort klart minst mål i serien. Utöver vinsten mot BKW i premiären har det bara blivit ytterligare en trepoängare. Den kom mot Andersberg i förra omgången. Kanske var det vändningen för KIK. Mot Vapnö har laget dock tre avstängningar efter tre gula kort vardera. Oklart vilka spelarna är (tippar på Johan Jönsson, Joel Åkesson och Simon Andersson).

Sexan:

GIF/VIF-K/HFF kl 19:00, Veinge IP

Seriefinal i sexan. Både på förhand och i nuläget är det här de två bästa lagen i serien. Även om SBK slog GIF/VIF senast och nu har samma poäng ska det nog mycket till om det inte blir lagen som möts under torsdagskvällen i topp av slutet av säsongen. Inga andra lag har en bredd, kontinuitet eller ett grundspel som kan jämföras. K/HFF kommer att vinna serien för att de har ett lite bättre försvar än GIF/VIF. Över en match har GIF/VIF dock möjligheter att slå K/HFF, precis som SBK gjorde med det förstnämnda laget. Ska K/HFF någon gång tappa poäng i år är det i bortamatchen mot GIF/VIF. Nu gynnas hemmalaget också av en enorm revanchlusta efter förlusten i grannderbyt. Jag har ju tippat GIF/VIF som segrare med uddamålet, men visst är K/HFF favoriter.

//P.

Kommentarer
Postat av: Marcus

Avstängda för Knäred är: Johan Jönsson, Mattias Ragnarsson och Simon Andersson. Mot Vapnö så finns båda bröderna Sumiqi med i truppen.

2011-06-09 @ 09:47:40
Postat av: Tonne

Avstängda är dom 3 plus att skadelistan just nu är lång, Pelle, Kalle, Marcus, Silva, Filip och André. Men det är andra som får chansen och vi ska gör vårt bästa för att göra en bra match!

2011-06-09 @ 12:53:22
Postat av: P

Får vara nöjd med 2 av 3 rätt där... Var logiska chansningar. Tungt att båda mittbackarna är borta. Har Kalle och Marcus börjat inrikta sej på hösten?

2011-06-09 @ 13:00:42
Postat av: Marcus

Jag häller på med rehab träning och hoppas på att få börja spela fotboll snart igen. Tror att jag kan börja träna igen innan sommaruppehållet...

2011-06-09 @ 21:19:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0