Matcher tisdag

Trean:

IFK Hässleholm-LFK kl 19:00, Österås IP

LFK får snabbt chans till revansch efter den snöpliga 1-0-förlusten mot samma motstånd i torsdags. LFK gjorde en bra match och var värda en pinne. För att LFK inte ska ha tappat allt för mycket mark inför hösten bör man ta poäng från IFKH, som för tillfället är tio poäng före. Mittbacken Emil Axelsson är avstängd, fullgod ersättare kommer in i form av Mattias Bengtsson. I övrigt samma lag med bl a Fredrik Johnsson och Robert Nilsson på ytterbackarna: - Vi har saknat det offensiva ytterbacksspelet. Både Robban och Johnsson har fina fötter och löser det defensiva arbetet bra, men de är offensiva spelare i grunden. De vill och ska fylla på. Det är inte lätt för motståndarna att hålla koll på en ytterback som kommer upp offensivt, säger LFK:s tränare Andreas Thedeby.  

Sexan:

SBK-IS Örnia kl 19:00, Skogaby IP

SBK hade problem mot ISÖ på bortaplan, men lyckades vinna ändå. SBK gjorde en bra match sist då man vann mot Sperling med 3-0. ISÖ förlorade med samma siffror mot KHFF.

Kurdiska IF-VBoIS kl 19:00, Halmstad Arena

De här båda lagen möts nu två gånger på kort tid innan sommaruppehållet. Viktiga matcher för båda lagen. Kurdiska har efter en trög start nu kommit igång ordentligt och plockar man poäng mot BoIS har man troligen chans att blanda sig i toppstriden till hösten. För BoIS är poängen också viktiga. Laget har spelat bra i många matcher, men eftersom att målskyttet inte lossnat har man tagit färre poäng än väntat. Vinner man båda matcherna mot Kurdiska är man dock med. På hemmaplan är kurderna absolut favoriter.

//p.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0