Inför helgen

Kristiflygare:

Trean:

Höganäs BK-LFK kl 14:00, Julivallen

Svårt motstånd för LFK. Höganäs är även de ett topplag. Har LFK konserverat formen sedan förra omgången borde det dock finnas goda möjligheter till tre poäng.

Fyran:

RGIF-IF Leikin kl 14:00, Björkvallen

Ska RGIF besegra serieledande Leikin någon gång så är det nu. RGIF är starka hemma och Leikin saknar skyttekung Nehat Bregaj samt viktige innermittfältaren Afrim Shulemaja, som båda är avstängda.

Femman:

KIK-Andersbergs IK kl 13:00, Lagavallen

KIK har med sina fem mål på sju matcher gjort minst mål av samtliga lag i söderfemman. Där har man något att jobba på. Nu senast blev det storförlust mot serieledarna. AIK skuggar i toppen och vann sist mot Sennan med 4-2.

Sexan:

K/HFF-VBoIS kl 14:00, Hishults IP

BoIS var på förhand ett av de lag som jag trodde skulle klara av att matcha K/HFF. Så har det inte varit poängmässigt, än i varjefall. Jag tror ändå att K/HFF kan passa BoIS ganska väl. Det är två spelande lag som möts. Jag ger BoIS en chans att kämpa ner K/HFF. De sistnämnda blir dock, så klart, favoriter.

IS Örnia-HIS kl 13:00, Alevallen

HIS mållösa i de tre senaste matcherna. Där måste det hända något. Vänder man den dåliga trenden mot svårspelade ISÖ? Återstår att se det. 

Fredag:

Sennans IF-BKW kl 19:00, Sennans IP

Detta är en match som jag tror att BKW kommer att vinna tämligen bekvämt. Det gäller dock att man inte slår sig till ro och är för stora i korken efter DM-avancemanget. Då blir det poängtapp. Johan Green åter i BKW:s lag efter avstängning.

Nationaldagen:

SBK-GIF/VIF kl 13:00, Skogaby IP

Hetaste Laholmsderbyt enligt min mening. Brukar vara mycket kamp och hårda tag. Båda lagen har börjat serien på ett bra sätt och som det ser ut nu är det de här två lagen som slåss om andraplatsen i serien bakom K/HFF. GIF/VIF är favoriter, men SBK är starka hemma.

//P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0