Inför helgen

Femman:

KIK-BKW kl 19:00, Lagavallen

BKW vill ha revansch för förlusten i premiären, den är och var överraskande. Framförallt när man ser hur lagen gått så här långt i serien i övrigt. KIK behöver poäng och ser nog möjligheter till det i hemmamötet mot BKW. Johan Green åter i BKW:s trupp. Marcus Åkesson comeback i KIK?

LTIK-Sennans IF kl 19:00, L:a Tjärby IP

LTIK:s tur att möta jumbon. Det är ett minst sagt taggat och revanschsuget LTIK som ställs på benen mot Sennan. I premiären möttes lagen i en match som LTIK ägde, men där man hade förtvivlat svårt att få bollen i mål. Man tog förvisso ledningen med 1-0. Sedan gjorde dock Sennan 1-1 och 2-1 i andra halvlek och det på lagets två enda målchanser i matchen. LTIK kvitterade till 2-2 på matchens sista spark. Det kändes så klart skönt att inte förlora (fruktansvärda tanke), men det kändes förnedrande att med nöd och näppe få med sig en poäng efter det spelövertaget. Det upprepas förhoppningsvis inte under fredagen. Håkan Karlsson saknas i LTIK. Oscar Gustafsson och Conny Strömberg in i truppen sedan seger-matchen mot Lidhult.

Sexan:

SIF-SBK kl 19:00, Gröningen

SIF har stolpe ut och SBK förlorade i förra omgången. Nu får SBK dock tillbaka spelare. I seriepremiären möttes lagen och alla minns väl chocken: 6-0 till SBK. Odiskutabel seger, som dock var i överkant. SBK satte i stort sett allt. SBK är så klart favoriter också i bortamötet.

YBK-HIS kl 19:00, Munkavallen

HIS blev rejält nedtryckta i skorna av Haverdal i förra omgången (förlust 8-3). YBK gjorde en dålig match mot VBoIS (förlust 4-0). Båda lagen måste rycka upp sig för att ha chans till poäng. Vårmötet slutade med 3-0-seger för HIS, vilka så klart är favoriter även nu.

GIF/VIF-Sperlingsholms IF kl 19:15, Veinge IP

Sperlingsholm är ett lurigt lag som sprattlar till ibland. Sist förlorade man dock mot SBK med 3-0 och fick då dessutom sin bästa spelare, Daniel Brorsson utvisad. GIF/VIF har flyt med avstängda spelare. I förra omgången slapp man Serbiskas bästa spelare, Göran Medjed, och nu då Sperlings bästa. GIF/VIF övertygade mot Serbiska och vann med 4-1. GIF/VIF favoriter.

Lördag:

Sexan:

VBoIS-Kurdiska IF kl 13:00, Våxtorps IP

Bara i tisdags möttes lagen, då vann Kurdiska med knappa 3-2. Då sade sig BoIS-coach Leandersson lärt sig en läxa. Nu vet han hur han ska göra med taktiken. Vi får se om det hjälper mot ett Kurdiska på uppgång, som vid seger har häng på GIF/VIF:s andraplats i tabellen inför hösten.

//P.

Kommentarer
Postat av: Torre

Förstår inte vad som händer med BKW? Spelar underbar fotboll ena matchen sen förlorar man nästa och spelar skit....

2011-07-01 @ 10:35:11
Postat av: Nebo-Kungen

Ok plogen jag förstår ditt resonemang men..Daniel B,va me när Gif/Vif mötte Sperling borta å ändå lyckades Gif/Vif vinna:)

2011-07-01 @ 16:33:06
Postat av: P

Japp, men det är onekligen ingen nackdel att slippa honom.

2011-07-01 @ 17:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0