BoIS förlorade

VBoIS-Kurdiska IF 3-4 (1-2)
Målskyttar VBoIS: Robin Leandersson 2, Mikael Svensson (straff)

Ny tung uddamålsförlust för BoIS mot Kurdiska. Denna segern var dock mer rättvis än den förra. BoIS vaknade på nytt försent och lät Kurderna göra både 1-0 och 2-0 innan BoIS reducerade genom Robin Leandersson innan paus. Efter paus gjorde Kurdiska ytterligare två mål fram till 4-1, innan BoIS reducerade två gånger om genom Mikael Svensson på straff och Robin Leandersson. Det sistnämnda målet kom i den 84:e minuten och resterande tid blev spännande. BoIS kunde mycket väl fått in en kvittering. Ändå, som skrivet, rättvis seger för Kurdiska, som nu har häng på toppen inför hösten. BoIS har inte haft marginalerna på sin sida denna vårsäsong. Nu får man vila ut under sommaruppehållet och ta nya tag till hösten.